Inscriere in directoare semi-automata sau manuala? Care ati folosit ambele tehnici va rog sa imi ziceti care e cea mai eficienta, tinand cont de timp, acceptari in directoare, stergeri din directoare, etc.
Inscriere in directoare semi-automata sau manuala? Care ati folosit ambele tehnici va rog sa imi ziceti care e cea mai eficienta, tinand cont de timp, acceptari in directoare, stergeri din directoare, etc.
Semi automata e, pana la urma, tot manuala. Daca inscrii un numar mare de siteuri merge cea semiautomata, altfel pentru 2-3 situri nu e nicio diferenta intre ele.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
semiautomata e folosind un program , ex websitesubmitter. Bineinteles ca vreau sa adaug in multe directoare situl, mi-ar trebui saptamani intregi sa fac asta manual
Pai in cazul asta, tocmai ti-ai raspuns singur la intrebare.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Parerea mea este ca cele mai multe directoare folosesc coduri de confirmare anti-robot. Nu stiu daca pot fi pacalite de programe.
websitesubmitter este perfect pt inscriere
nu adauga site-ul tau in mai mult de 5 directoare/zi
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
poti inscrie si mai mult de 5 pe zi linistit cosmine, ca nu toti te accepta, si e ok sa inscrii in mai multe, in functie de ns-urile directoarelor.. nu toti confirma in aceeasi zi ... si depinde pe langa directoare ce campanii de link building mai folosesti si mai conteaza ft mult vechimea siteului.
Nu imi zice mie ca intr-un site de 2 ani ai limitare la 5 dir / zi
hai norocsi mai lasa pc sa se mai odihneasca:>
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
legat de pacalire, eu am avut un director iar intr-o perioada de timp am scos afara lincurile free si am lasat numai cele cu link reciproc. Cu toate astea primeam in continuare linkuri free, cum? nu stiu . Ca script foloseam phpld pt director.
Tu nu aprobi linkuri manual?
Sau se poate sari peste aprobare. Ca ma pot trezi si eu cu linkuri neaprobate
http://www.shopdirector.ro/
Ultima modificare făcută de Hobart; 23rd May 2009 la 21:21.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)