Rezultate 81 la 90 din 113

Subiect: Caut de lucru

Vizualizare arbore

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    30

Implicit Caut de lucru

Buna ziua, sunt in cautare de lucru, am experienta foarte vasta in domeniul online. Detin cateva site-uri pe care le-am creat si administrat pana in prezent, sunt experimentat in domeniul website-urilor (creere, optimizare SEO, intretinere, promovare), de asemenea - sunt experimentat si in domeniul webdesign-ului (Photoshop).

Ofer servicii cum ar fi :

1. Creere website la preturi accesibile
    2. Ma ocup de partea de imagine a unui site/banner/ceva - [web]design
    3. Desi aveti materiale foarte bune aici pe forum vis-a-vis de SEO, ma ocup si de optimizari SEO/asistenta SEO pentru cei care nu doresc sa-si bata capul cu o astfel de munca
    4. Promovez website-uri/produse/pagini/idei prin diverse metode eficiente si de efect (la website-uri ma ocup si de inscrierea in directoare, backlinkuri - spam exclus, pagina Facebook/Twitter daca este cazul)
    5. Ma descurc de asemenea foarte bine si din postura de webmaster avand o experienta si cateva site-uri la activ
    6. Dezvoltare website (SEO, webdesign, chiar si content - depinde de nisa)

De asemenea, ma pot adapta la mai multe joburi, depinde de oferte. Ma descurc foarte bine cu CMS-urile (foarte avansat - Joomla) dar si cu site-urile clasice - HTML. Consider un mare plus cunoasterea limbii engleze mediu spre avansat (pentru site-uri cu content in engleza), de asemenea ma pot adapta deadline-urilor si execut munca cu seriozitate.

Multumesc pentru timpul acordat, daca este cineva interesat de serviciile mele il rog frumos sa posteze reply in acest topic sau sa-mi trimita un mesaj privat (PM).
    Ultima modificare făcută de mrjohnny; 11th January 2011 la 00:32.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut de lucru
    De Aur3lian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th January 2011, 09:28
  2. Recomandari mod de lucru
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th August 2010, 10:13
  3. Nu inteleg un lucru
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th April 2009, 09:33
  4. Directoarele - un lucru daunator?
    De radu4us în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2009, 22:06
  5. am si eu un site in lucru
    De hotligia în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th April 2007, 15:31

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare