Pagina 10 din 12 PrimulPrimul ... 89101112 UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 113

Subiect: Caut de lucru

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    27

Implicit

Relansat, total de-acord cu tine - din nou. Nu te cunosc (ca sa nu creada domnul Emil ca imi chem aici prietenii sa-mi ia apararea - n-as fi mirat sa creada asta).

Scoopo - problema este ca se plictiseste, i-am facut treaba buna si s-a purtat cu mine ca si cu ultimul betiv dintr-o bodega. Mi-am pastrat prestanta, i-am facut treaba excelenta (cred ca stie toata lumea cat de greu e SEO-ul). Datele firmei trebuie puse la contact, in cazul in care oferi servicii. Trebuie transparenta, el ofera cazare. Asa poate sa ofere si tiganu' bulica un bordel spre cazare si cand intri acolo sa te taie.
    Ultima modificare făcută de mrjohnny; 15th December 2014 la 20:27.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

EmilF este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    41
    Posturi
    73
    Putere Rep
    22

Implicit

Eu nu am nici o problema legata de datele mele, cel putin ale firmei , datale mele personale nu le dau . Dar vad ca se face rezumat la numai ce se vrea . Eu am zis concluzia dintr-un raport atat, pentru ca nu intelegeam ce legatura are SEO-ul sau mai bine zis analiza SEO cu acele date. Atata tot ziceam.
    Si da probabil am gresit si eu atunci cand nu am avut timp sa raspund insa greseala cred ca a fost de ambele parti. Puteai sa-mi lasi mesaj cu ce nelamurire ai nu doar sa ma intrebi sec daca sunt online sau nu si apoi sa astepti sa-ti raspund eu dupa x ore, zile.
    Dar dinou avand in vedere ce ai zis si tu ca oricine poate zice ca imchiriaza ceva si sa fie o cocioaba, la fel de suparat am fost si eu cu acele texte cum ar fi fost si un client daca gasea o cocioaba, asta in cazul in care ar mai fi apelat la cazare dupa ce citea acele texte.
    Fara suparare dar nu as fi comentat nimic daca stateai pentru ca in una din zile nu ti-am raspuns sa nu faci nimic ptr mine/site decat sa-mi pui acele texte, si sigur ziceam ca da e vina mea ca nu am raspuns si tu nu ai avut cum sa-ti continui treaba. Si oricine are ceva de zis legat de asta nu cred ca este obiectiv, nimanui nu-i place ca prin "extazul" altei persoane imaginea firmei sale sa fie batjocorita, ptr ca asta mi s-a si intamplat mie atunci cand clienti mi-au atras atentia legata de textele dupa prima pagina (asa am ajuns sa intru sa le modifc eu).
    Nu zic ca tehnic lumea nu poate sau nu ar trebui sa ia decizii atunci cand nu pot lua conactul cu "colaboratorul", dar cand lumea iti lasa "pe mana" imaginea, fie ea si online (si chiar asa foarte importanta) m-am asteptat la mai multa maturitate si atentie din partea ta.
    Dinou, ma repet, nu am nimic sa-ti reprosez legat de SEO, doar legat de faptul ca te lasi dus de "increderea" ca totul este bine desi uneori omenii poate nu sunt de aceiasi parere, si probabil din aceasta colaborare avem amandoi de invatat, eu sa cer dinainte de a "bate palma" cu cineva exact ce vreau si sa explic mai bine ceea ce vreau si poate sa ma implic si altfel (probabil daca aveam nr tau de telefon imi era mai simplu sa iau legatura cu tine si sa stam mai mult de vrb), iar tu (cel putin asa cred eu) sa incerci atunci cand nu se poate "comunica" sa nu faci ceva, decat sa considere lumea ca strici drcat sa repari.
    Iar eu sa sti ca-mi cer scuze daca cumva te-ai simtit jignit de afirmatiile mele.
    Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca se plictiseste cineva, poate sa citeasca topicul asta si va vedea ca si eu am avut o disputa cu Mrjohnny, buna parte din ea legata de "raspuns cu intarziere". Nu vreau sa iau apararea nimanui, insa am cateva obiectii de facut:
    1. Cand angajezi pe cineva sa faca un job, nu inseamna ca il cumperi cu totul. Insa este valabila si reciproca, cata vreme nu batem palma pentru un job sau un deadline, da-mi voie mie, ca "angajator", sa imi gestionez timpul asa cum vreau. Nu este frumos, insa nu trebuie sa ne justificam de ce nu am gasit timp sa raspundem la un email. Exista in viata fiecaruia multe alte prioritati (familie, probleme etc) care primeaza in fata unui raspuns pe email. Tu, ca "angajat", ar trebui sa respecti acest lucru si sa te legi mai putin de astfel de aspecte. Ghilimelele puse au rolul lor, sper ca nu incepem vreo disputa asupra termenilor, i-am folosit pentru a se intelege la ce ma refer si la pozitia persoanelor in colaborare (contractant vs contractor).

2. Am avut doua colaborari cu Mrjohnny, una pe care nu o pot evalua decat prin ochii unui necunoscator (instalare + configurare wp). Daca instalarea o vad si singur, configurarile nu pot decat sa sper ca sunt bine facute. Am si dat un review pozitiv in urma acestei colaborari.

3. A doua colaborare a presupus niste modificari a unor texte (postul aici). I-am mentionat ca nu sunt multumit de rezultate, i-am exemplificat unde sunt nemultumirile, in final am mai corectat eu textele si asta a fost. Nu am revenit cu nici un review, insa nu ar fi fost unul pozitiv.

4. Per ansamblu, Mrjohnny nu cred ca este rau intentionat, insa reactioneaza urat atunci cand i se atrage atentia ca rezultatele sunt departe de cerinte. Asa cum el este sensibil la aspecte precum "timp", "mod de adresare" etc, ar trebui sa inteleaga ca si clientii sunt sensibili la aspecte precum "bani aruncati pe geam".

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    27

Implicit

imagini, da. Aprob complet postul tau, sunt foarte sensibil la aspectele pe care le-ai spus. La cea de-a doua colaborare, legata de texte - insistasem la final sa le refac pana vei fi multumit, dar in cele din urma banuiesc ca erai supus si tu unui deadline.

Apreciez toate parerile, atata timp cat sunt pareri corecte si chiar fair-play. Eu nu am zis sa-mi raspunda instant, nici macar peste 1h, dar macar in aceeasi zi sau urmatoarea. Ce voiam sa il intreb era tot pentru site-ul lui. Mai era si online pe Skype (nu away sau busy).

Legat de textele lui Emil, au fost texte obiective cu diferite adaugiri pentru a fi mai 'calde' (gen: te asteptam cu drag!). Pe urma mi-a spus sa rescriu, am renuntat la pertu si le-am scris cum a vrut. El, fara sa stiu, le-a rescris de capul lui si pe urma s-a plans, fara sa inteleg de ce. Partea cu "ti-au atras clientii atentia" este neadevarata, sa fim seriosi. Si totodata, aveai numarul meu de telefon de la inceputul colaborarii, pentru ca ti-am si spus ca daca este ceva ce vrei sa discutam - imi dai mesaj/telefon/mail.

P.S.: Emil, eu inca am textele salvate ; cu acordul tau, hai sa punem un screenshot cu textul de pe prima pagina si sa vedem ce era atat de jalnic si ingrozitor de nu mai puteai sa scoti capul in lume. Chiar insist, ce zici? Lasam la latitudinea colegilor sa-si dea cu parerea daca erau sau nu ok.
    Ultima modificare făcută de mrjohnny; 15th December 2014 la 21:27.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

EmilF este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    41
    Posturi
    73
    Putere Rep
    22

Implicit

Sincer si acuma sunt online, pentru ca skypeul ramane deschis la munca. Posibil sa-mi fi dat numarul de telefon, nu zic nu, insa nu l-am notat si asta sti si tu ca atunci cand ai sunat pentru a-ti face plata nu am stiut cu cine vorbesc pana nu mi-ai zis. Asa cum am zis vina cred ca ne apartine amandurora, cum eu aveam nr tau, e-mail, cred ca aceleasi date aveai si tu, si poate daca imi ziceai pe skype my mult de "salut, esti?" as fi raspuns si eu mai mult de "Da, acuma sunt" , mai ales ca cred ca avem alt "fus orar". Si da mi-au atras atentia intr-un mod elegant si in "gluma" ca site-ul s-a modificat intr-unul de biserica si vor mai intra sa vada ce sarbatorii cu "cruce rosiie" mai sunt si poate sa faca si pomana. Cand uniii dintre noi stau "ascunsii" dupa un monitor si nu iau contact cu clientii, ar rade de aceste vorbe insa mie nu mi-au placut avand in vedere ca veneau din partea unui client care chiar nu as vrea sa-l pierd.

P.S Din motive "personale" nu-mi setez skype-ul de la munca sa faca idle.
    Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    27

Implicit

La multi ani tuturor!

Topicul este valabil in continuare, am mai incheiat cateva colaborari cu succes insa fara feedback deoarece reputatia nu le permite unora dintre colaboratori sa posteze in sectiunea asta.

Oferte pe PM!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    27

Implicit

Ma ocup si de contentwriting RO si EN. Specializat pe SEO.

Astept oferte pe PM.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    27

Implicit

Alte colaborari incheiate cu succes, ca de fiecare data!

Astept in continuare oferte pentru colaborari - SEO, creare website si multe altele... PM sau mail (click pe userul meu).

O zi excelenta!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    27

Implicit

Timp liber din nou... pentru colaborari SEO, creare site, data entry si multe altele... PM!

Merci

MiculBucatar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    96
    Putere Rep
    28

Implicit

Super multumit de Ionut. Am lucrat la mai multe situri, am bibilit diferite setari. Pana acum doar de bine!
    Recomand. Chiar e un tip cu care poti lucra fara dureri de cap.
    Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro

Pagina 10 din 12 PrimulPrimul ... 89101112 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut de lucru
    De Aur3lian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th January 2011, 10:28
  2. Recomandari mod de lucru
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th August 2010, 11:13
  3. Nu inteleg un lucru
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th April 2009, 10:33
  4. Directoarele - un lucru daunator?
    De radu4us în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2009, 23:06
  5. am si eu un site in lucru
    De hotligia în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th April 2007, 16:31

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare