Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Emailuri de trimis

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Tu chiar ne iei de prosti? ASTA E SPAM CURAT. Chiar nu se gaseste niciun moderator sa inchida topicul ?
    Mai copile, iei foc prea repede. Nu cred ca tocmai tu esti in masura sa dai cu bata. Esti inca prea fraged.
    @1esco, sunt convins ca intentiile amicului tau sunt curate, poate doar formularea ta sa nu fi fost totusi cea mai fericita.
    Acum, ca sa lamurim cateva aspecte legate de spam: Legea 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice specifica urmatoarele:
    Articolul 12 – Comunicarile nesolicitate

(1) Este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica, sau prin orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.
    Vi se pare anormal ca cineva sa detina o baza de adrese de email care sa respecte cerinta de mai sus? MIe chiar nu mi se pare.
    Asa ca, din punctul meu de vedere, solicitarea lui 1esco mi se pare una cat se pare de normala. @final, gandeste de doua ori inainte de a acuza un user cu mult mai experimentat ca tine, si cu o reputatie mult mai solida ca a ta.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Eu inteleg de aici ca el cauta pe cineva care are o baza de date cu adrese stranse de el si double opt-in. Nu e deloc imposibil asa ceva si e legal pe deasupra. Adresele de mail le strangem pentru ca ne promova produsele/siteurile, nu ? E ceva ilegal in a promova produsele altcuiva contra cost ?
    Salut,

Hai sa-ti spun parerea mea!

Este legal sa primesti un email doar daca ti-ai dat acceptul sa-l primesti. Cand iti dai acceptul se presupune ca citesti termenii si conditiile care spun ca poti primi prin email anunturi, oferte promotionale etc de la x magazin. ProTv spre exemplu iti spune ca acceptand termeni si conditii vei primi de la ei email-uri cu stirile zilei, pana aici este corect.

Eu nu am acceptat sa primesc de la alte trust-uri precum Antena1, Prima, etc, iar daca ProTv ar vinde sau "inchiria" acestora lista de email-uri cu abonatii ar comite o infractiune penala.

De altfel, daca Antena1 ar trimite email-urile catre lista de abonati "cumparata", la fel ar comite o infractiune. Cred ca s-ar imparti cu sentinte.

Trebuie sa privesti lucrurile per ansamblu si la un nivel mare pentru a putea sa-ti dai seama cum functioneaza treaba in acest caz.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Salut,

ProTv spre exemplu iti spune ca acceptand termeni si conditii vei primi de la ei email-uri cu stirile zilei, pana aici este corect.

Eu nu am acceptat sa primesc de la alte trust-uri precum Antena1, Prima, etc, iar daca ProTv ar vinde sau "inchiria" acestora lista de email-uri cu abonatii ar comite o infractiune penala.
    Dar daca ai primi de la ProTV un emai cu stirile Antenei ar fi perfect legal nu?
    Problema noastra mare este ca in textul de lege nu este delimitata clar si fara echivoc granita intre legal si ilegal. Totul e interpretabil. Si mai nasol este ca nu prea avem jurisprudenta in acest domeniu. Si de aici se nasc o groaza de polemici . Fiecare interpreteaza legea dupa cum il taie capul (sau dupa cum ii este favorabil )
    Ultima modificare făcută de Robert; 20th November 2010 la 10:29.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Bai... suntem batuti in cap unii?

E atat de simplu (poate ca exprimarea nu a fost 100% neinterpretabila) dar mai incerc eu o data: Vine 1nesco si ne zice noua pe forum: Am un amic care vrea sa isi promoveze o afacerere prin intermediul a x e-mailuri. Detine cineva o asa baza de date care poate sa imi ofere serviciul asta legal? Si daca da... asteapta o oferta.
    Drept raspuns, vine FinalDestiny si zice: "asta e spam si ne iei de prosti" si mai si insista. Doar 2-3 vedem absurdul situatiei? Orice forma de promovare poate fi catalogata mai mult sau mai putin, insa conform legii unele lucruri sunt "spam" iar altele sunt "publicitate".

@Ericpolec, ce conteaza sincer cum te-ai abonat tu la PRO TV? El cauta un om la care oamenii s-au abonat bifand ca accepta mesaje promotionale. Tot acei oameni se pot dezabona oricand daca nu le place ceva.

Inteleg sa ne suparam cand vine unul si zice: am atatea sute de mii de e-mailuri si am nevoie de ajutor sa trimit newslettere. Daca nu ne convinge ca oamenii aia s-au abonat corect la el, e spammer. Dar cerinta din threadul asta mi se pare diametral opusa
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

spam sau nu ? legal sau ilegal? moral sau imoral?
    100.000 de emailuri valide din romania cu accept sa trimiti newsletter de la parteneri nu cred ca exista, deci legal , si moral nu prea se poate presta acest serviciu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

hai sa nu ne punem noi problema daca exista sau nu exista
    de ex. la jocurile gen promotor, emag...unde erai obligat sa bifezi termeniii si conditiile daca vroiai sa participi...

raspunsul meu ar fi ca pe forum n-o sa gasesti niciodata asa ceva, adica gasesti dar de la script kiddies care le-au luat dupa torrente sau mai stiu eu unde
    in schimb gasesti la firmele care fac sondaje dar si la care preturile sunt de minim 3-4 zero-uri in euro

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

~lovelife, exista multi pentru ca romanii considera documentele electronice niste chestii annoying in formularele pe care tre sa le bifeze.

~hateri - omul vrea un angajat cu o baza de date de mailuri DEJA VALIDATE pentru primirea de mesaje electronice de orice tip (cunosc astfel de termeni si conditii, de obicei nu ii citeste nimeni), ori asta e perfect legal. Daca se baga unul si zice "aaa am eu, am eu" si defapt are o baza de date cu mailuri nevalidate, ala e spammerul, 1nesco n-are nici o legatura cu asta si nici amicul lui, ei cer un serviciu, ca angajatul care il ofera e asasin platit, nu e problema lor O.o

off-topic: You must be a registered member for at least 30 days in order to post links. You are a registered member since 29 days. - arond, te urasc sincer.
    Ultima modificare făcută de Marylina; 20th November 2010 la 13:59.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu daca bifezi ca sunt de acord sa primesc emailuri de la un site ce ofera servicii, pot primi emailuri DOAR de la acel site, legat de serviciile acelui site. Acel site nu poate sa imi ia emailul si sa il dea mai departe la alte siteuri, pe motiv ca eu am aceptat sa primesc emailuri de la ei.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Ioi tata ce de agitatiune
    Cine urmareste legi internet vede care e procedura legala de a trimite un accept de comunicari. S-a ales doar seopedia pt ca aici sunt tipi care stiu ce e si ce nu e legal.
    Daca omul muncii vroia manareli, alegea vreun site deochiat.
    Din cate stiu, inclusiv pe sepedia mai sunt threaduri deschise pe tema cum se trimite un email cu accept de comunicari.
    Deci relax.

Decat atata agitatie, mai bine un thread nou pe tema cum se trimite primul un email cu accept de comnunicari in .ro si afara, actualizat la legistatia din 2010.

Tks

Maria pls...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum aflu un ip de la un mail trimis de pe gmail?
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th March 2011, 00:29
  2. Am de trimis un numar mare de mailuri
    De Sorin.V în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th November 2010, 23:06
  3. hosting pt trimis newslettere
    De daniweb în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th September 2010, 16:08
  4. Ciudate emailuri de confirmare a unei comenzi
    De RedPoint în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th December 2006, 12:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.