Am 23 ani, sunt student si detin un magazinul online lansat mai bine de 1 an, insa nu m-am ocupat prea mult de acest proiect (decat de campanii Google Adwords care la un moment dat mi-au adus circa 200 vizitatori/zi). Site-ul este unul oferit gratuit de platforma Shopmania. Am in plan refacerea acestuia, insa nu ceva complicat, un magazin online ce nu presupune alte facilitati decat cele pe care le are actualmente (poate un formular de comanda rapida si posibilitatea integrarii de ferestre cu videouri youtube in descrierea produselor etc). Nu vreau un site original sau fantezist din punct de vedere al designului cat imi doresc unul creat dupa regulile SEO si bine optimizat in acest sens (stiu ca asta in timp insa poate colaboram si pentru SEO mai departe). Astept oferte de colaborare pe private cat si portofoliu si bineinteles tot acolo va dau si numele site-ului.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
de asemenea astept propuneri si recomandari daca ati lucrat cu cineva/companii, nu detin buget de corporatie dar sunt dispus sa investesc pentru calitate si un portofoliu frumos.

Răspunde cu citat