hello,
i am trying to install oscommerce on my computer but i will not work. is there a student(a) from timisoara who know to help me. i pay , its normal. or somebody who can tell me what to do?
hello,
i am trying to install oscommerce on my computer but i will not work. is there a student(a) from timisoara who know to help me. i pay , its normal. or somebody who can tell me what to do?
zinacika, asta e un forum in romana. Si daca tot scrii in engleza, nu stiam ca student are si varianta feminin(a).
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
funny![]()
poate e BOT ?
si eu cred ca e botar trebui sa sara si cu un link...
e real anuntul. a postat in romana si pe phpromania. cred ca a preluat moda marilor firme care posteaza anunturi de angajare in engleza... cine stie poate asta are legatura cu un mai mare succes in gasirea doritorilor![]()
eu stau in timisoara si stiu si romana, dar in general orcine care sa pricep la php sti si engleza. anunt esti real. nu sunt firma nu vrei sa angejez pe cineva. caut cineva care sa pricep la installeze oscommerce si care eu platesc pentru lucru asta. e si fine daca ele/ea mi explic asta si eu asa mai departe pot sa am grija de website mea.
zinacika, fara suparare, dar din cele 2 postari ale tale (in engleza si romana) eu mi-am dat seama ca nu cunosti bine nici engleza, nici romana. Probabil cunosti bine o alta limba. La ultima ta postare am ras de m-am prapadit.
Oricum, oscommerce e usor de instalat daca urmezi specificatiile, ca orice alt program open source. Nu trebuie sa cunosti neaparat PHP, dar niste cunostinte minime de administrare a serverului tot iti trebuie.
ok eu sunt nascut in germania, germana sti mai bine. dar tot mi trebui cineva care ma ajut in cauza nu e asa de usor pentru mine. pentru cineva care sa pricep normal asta e usor. daca sti tu cineva din tm o sa fii fine. o seara placut
foarte funnyar trebui mutat la Bancuri
zinacika, spune ce ai incercat tu sa faci, si ce vrei mai exact ca nu am inteles mai nimik, nici in engleza nici in romana..,
sa instalezi oscommerce? da un de intampini probleme?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)