1 out of 1 members found this post helpful.
Intai trebuie sa verifici de unde e problema si apoi schimbi hostul... daca e nevoie. Le-ai cerut ajutorul?
Un simplu virus in PC iti poate fura datele de logare prin FTP. Un soft automat se conecteaza prin ftp si schimba index-ul. O alta "cale de intrare" este printr-un exploit la timthumb (image resizer). In acest caz ti se poate injecta cod in anumite fisiere.
Nu e solutie sa schimbi hostul daca nu ai alte probleme si nu esti ferm convins ca problema e din cauza lor.
Scaneaza PC-ul, schimba parolele la FTP, cPanel, wp-admin cu unele complexe. Instaleaza WP Security Scan si scaneaza wp.
11th June 2012, 13:40
Eu zic ca dati vina degeaba pe hosturi. In 98% din cazuri este vina webmasterului sau a scriptului in care este facut site-ul.
Este vina webmasterului pentru ca are virusi (keylogger,backdoor sau troian) si a scriptului daca este un cms gratuit.
Puteti sa dati pe youtube hacking wordpress sau hacking joomla si veti vedea ca orice copilas poate sa invete cum sa joace cu site-urile voastre. Eu am avut aceleasi probleme doar la cms-urile gratuite, la cele facute de mine cu script individual nu a reusit nimeni sa imi schimbe ceva in ele vreodata.
Pentru cei care vor ca pc-urile lor sa fie mai sigure recomand sa folositi Norton si nu alte antivirusuri. Daca nu aveti bani pentru liceenta gasiti variante Trial pe 3 luni si schimbati versiunile dupa 3 luni
11th June 2012, 14:35
@tolby, sa inteleg ca un cms creat de tine e mai sigur decat unul la care lucreaza echipe de programatori, la care contribuie programatori din toate colturile lumii si care este updatat frecvent?
11th June 2012, 17:34
Oricare poate sa fie motivul: si hostul, si wordpressul si userul. Fara o analiza care sa arate cauza problemei ne dam doar cu parerea si fiecare-si lauda ce e mai frumos in ograda lui.
Ca principii de baza, lucrurile sunt simple: intotdeauna sa ai grija de securitatea computerului si a conexiunii la internet (antivirus/antispyware/firewall) si sa ai grija de securitatea siteului (securitatea codului, securitatea fisierelor/porturilor/conturilor/etc - asta tine si de host).