atentie si la ce plugin-uri folosesti la wordpress ..
atentie si la ce plugin-uri folosesti la wordpress ..
@cristi pt tine un user care nu stie cum sa modifice un wp e un gigel(ca sa nu zic ce se intelege cand zici gigeii)? Inteleg o discutie pro/contra wp bazata pe argumente atata timp cand nu jignim lumea. E alegerea ta daca vrei sa il folosesti sau nu. Dar sa fim sinceri ca folosesti 3 taguri html un pic de css si 3 functii dintr-un framework pt un blog nu te face sa pari mult peste acei "gigeii". Cum e sa folosesti inline styling (center) in 2012-2013? Wtf.
Cred ca ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi ce vrea sa foloseasca. Tie iti place sa dezvolti pe wordpress, altora nu.
Si la fraza cu "programatorii bla bla etc" a fost chiar tare. Adica daca folosesti un forum sa pui o intrebare nu esti programator? Eu nu arunc cu noroi, doar spun ce face SUPER MEGA WP-ul si nu-mi place. Mai repede as folosii CI decat WP.
Imi cer scuze moderatorilor pt o discutie offtopic creata prin postul meu original, nu asta a fost intentia mea.
Ultima modificare făcută de danutz0501; 18th November 2012 la 19:14.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)