Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Probleme custom sorting Wordpress

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Toto - Scuze, n-am citit cu atenție.

@Nichita - Dacă nu rezolvi cu pluginul, folosește această funcție:
    <?php
    $args = array( 'numberposts' => 5, 'orderby' => 'DESC', 'post_status' => 'publish', 'offset' => 1);
    $rand_posts = get_posts( $args );
    foreach( $rand_posts as $post ) : ?>
    <li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?</a></li>
    </p></li>
    <?php endforeach; ?>
    Nimic interesant...

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Multumesc mult toto, eu am modificat gresit linia: ORDER BY ID DESC LIMIT () in loc de ORDER BY ID DESC LIMIT. A fost doar vina mea, nu mi-am dat seama ca trebuie sa sterg si ().

Acum posturile nu mai sunt random insa nu am rezolvat problema cu 4 posturi anterioare (postului afisat) in categorie. De exemplu la postul nr. 56, in zona respectiva sa fie afisate posturile 55, 54, 53, 52. La postul 63 sa fie afisate acolo: 62, 61, 60, 59 etc.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Dar omul vrea si cu post thumbnails... Pluginul ala se numeste "Related Posts Thumbnails"

Asa ca, hai, ajuta pana la capat si mai pune doo, trei linii de cod sa ii afiseze si imaginile...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Acum posturile nu mai sunt random insa nu am rezolvat problema cu 4 posturi anterioare (postului afisat) in categorie.
    Am inteles ce vrei... Si am crezut ca daca ordonezi dupa ID, descrescator, vident iti va afisa la postul 56 cele 4 anterioare lui -> 55,54,53,52 ... Nu e asa ? Ce posturi iti afiseaza ? da-mi un link ...

S-ar putea sa nu iti afiseze asa cum vrei tu pentru ca pluginul se numeste "related" nu "most recent" Deci, pana sa faca selectul asta la care te-ai incurcat tu, el face cateva selecturi ca sa determine ce posturi sunt related la prezentul, nu care sunt cele mai recente...

Deci, ai gresit pluginul ...

Ia mai incearca pe aici:
    https://www.google.com/search?q=wp+p...post+thumnails
    http://wordpress.org/extend/plugins/...-recent-posts/
    http://www.einsthemes.com/recent-pos...rdpress-plugin

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Am inteles ce vrei... Si am crezut ca daca ordonezi dupa ID, descrescator, evident iti va afisa la postul 56 cele 4 anterioare lui -> 55,54,53,52 ... Nu e asa ? Ce posturi iti afiseaza ? Da-mi un link...
    Pai eu voiam doar sa mai adaug si id-ul descrescator (postul vizitat -4). Acum imi afiseaza ultimele posturi publicate in categorie, indiferent pe ce post ma duc, ca si vechime.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    30

Implicit

@Toto - Am făcut update.

Adaugă următoarea funcție în functions.php:
    <?php
    if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
    add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    ?>
    Și funcție pentru random posts DESC:
    <?php
    $args = array( 'numberposts' => 5, 'orderby' => 'DESC', 'post_status' => 'publish', 'offset' => 1);
    $rand_posts = get_posts( $args );
    foreach( $rand_posts as $post ) : ?>
    <li>
    <?php the_post_thumbnail( array(100,100) ); ?> // La 100 adaugi dimensiunea img;
    <h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    </li>
    <?php endforeach; ?>
    Nimic interesant...

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Revin ... cu ceva nou!

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

M-ar interesa orice solutie care sa faca posibile 2 lucruri:

1. Posturile related sa ramana aceleasi (solved).
    2. Posturile related sa nu fie comune per categorie - fiecare post sa aiba alte posturi related dar care sa ramana constante pentru postul unde sunt inserate.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Ceea ce doresti nu prea e posibil cu pluginul acela, deoarece este nevoie de mai multi factori pentru a stabili PE BUNE ce este related. Initial pluginul lua la nimereala (random) posturi din aceeasi categorie, iar dupa modificarea efectuata lua doar ultimele x posturi din acea categorie, fara a fi ceva related intre ele, in afara de categorie.

De aceea eu folosesc Yet Another Related Posts, plugin care returneaza posturi related luand in considerare mai multi factori. N-am incercat, dar aici iti arata cum sa faci un template pt acest plugin pentru a arata si thumbnails.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am copiat de la una din temele mele si am adaptat-o putin nevoilor tale. Asta trebuie pus unde vrei sa apara posturile ( si editat html-ul + css-ul ):
    Cod PHP:
    <?php $category get_the_category(); ?>
    <?php $sidebar 
    get_posts('numberposts=5&order=DESC&category='.$category->cat_ID); $i 0;
    foreach (
    $sidebar as $post) : setup_postdata($post); $i++; ?>
    <div class="item">
    <a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>"><span style="position:absolute; width:100%; height:100%; top:0; left: 0; z-index: 1"></span>
    <?php the_post_thumbnail('small','class=thumb_popular'); ?><p class="sidebar_popular"><?php $title get_the_title(); echo substr($title,0,50).'...';?></p></a>
    </div>
    <?php endforeach;?>
    Iar asta trebuie pus in functions.php:
    Cod PHP:
    add_theme_support'post-thumbnails' );
    add_image_size'small'8560true ); 
    Thumburile de marimea asta nu vor aparea decat la imaginile uploadate din momentul in care ai pus codul in functions.php. Pentru a crea thumb-uri de marimea asta pentru toate imaginile de pe site trebuie folosit pluginul asta.

In caz ca vrei sa folosesti o marime deja existenta si setata ori in functions, ori in settings-> media, faci asa:
    pentru functions.php, editezi codul sa corespunda cu partea asta: add_image_size( 'small', 85, 60, true );
    Pentru a folosi o marime setata la settings -> media, inlocuiesti the_post_thumbnail('small','class=thumb_popular'); cu the_post_thumbnail('thumbnail','class=thumb_popula r'); sau alta marime pe care o doresti, cum ar fi medium, large sau full.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    M-ar interesa orice solutie care sa faca posibile 2 lucruri:

1. Posturile related sa ramana aceleasi (solved).
    2. Posturile related sa nu fie comune per categorie - fiecare post sa aiba alte posturi related dar care sa ramana constante pentru postul unde sunt inserate.
    Nu mai bine folosesti tu tags pentru a obtine posturile related? Asa, daca cele related sunt doar cele din aceiasi categorie, nu prea ai cum sa le ai unice si statice pentru fiecare post in parte. Daca folosesti tags, o sa le ai unice pentru fiecare in parte(bineinteles, cand apare altceva mai related, o sa se inlocuiasca) ...si related pe bune, nu doar ca face parte din categorie.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tema wp custom
    De Claudiu B în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th February 2012, 11:30
  2. Excerpt-uri custom
    De Antonie George în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd April 2011, 16:37
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th January 2011, 17:13
  4. Caracterul " in Custom field WordPress
    De ConstantinLG în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th September 2009, 14:59
  5. Custom AdSense For Wordpress
    De Nosfer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th March 2009, 00:54