Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Custom AdSense For Wordpress

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit Custom AdSense For Wordpress

Ok... me soundz like a newb

Discutam acum cateva zile cu Cristi despre "blendingul" reclamelor AdSense pe un anumit blog si am ajuns la concluzia ca nici un plugin Wordpress nu le aranjeaza cum mi-as dori eu sa fie aranjate.

AdSense Injection, AdSense Deluxe sau WhyDoWork Adsense strica oribil aranjamentul articolelor si nu aranjeaza reclamele acolo unde as vrea eu sa fie.

Articolele sunt listate cu:
    Cod:
     <div class="post-entry">
    	<?php the_content('Read the rest of this article'); ?>
    </div>
    si mi-as dori sa apara reclamele exact sub forma din imaginea atasata. Una aliniata in stanga langa text dupa main pic, una mai jos aliniata in dreapta si una si mai jos aliniata in stanga textului. Pluginurile nu sunt atat de flexibile cat sa le aranjeze asa si in divul ala de la post entry nu stiu cum sa le bag

Si... inca o chestie... credeti ca e mai bine cu bordura care sa evidentieze AdSense-u' si sa atraga lumea sa dea click acolo sau fara bordura ca sa se integreze cat mai bine in continutul site-ului?
    Imagini atașate Imagini atașate

andreic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st October 2007
    Posturi
    55
    Putere Rep
    32

Implicit

Din punctul meu de vedere productivitatea nu este mai mare daca folosesti formula pe care o propui, gandestete ca textul tau va fi foarte fragmentat si greu de urmarit, blockurile de adsense sunt foarte vizibile. Am studiat foarte mult care poate fi cea mai buna aranjare pentru ele pentru ca m-am lovit de acesta problema pe blogurile mele, si am ajuns la concluzia ca cel mai bun randament apare dupa text-adsense-text-adsense-text(link de afiliere daca este cazul). Pentru a doua intrebare raspunsul este clar fara bordura, reclamele trebuie clar sa blend-in cu contentul siteului. Daca totusi vrei sa realizezi schema ta, cel mai probabil iti trebuie un plugin de wordpress facut numai pentru tema ta, ca sa poata folosi exact structura de divuri.

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    29

Implicit

Solutia care-mi vine in minte ar fi sa faci un div in css care sa-ti aranjeze fiecare unitate adsense iar codul sa-l scrii in fiecare post. Poate nu e convenabil asa dar cu atat am putut sa te ajut
    Eu zic ca se integreaza mai bine fara bordura
    Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

@andreic - faza e ca din cate am vazut cel mai bine convertesc boxes-urile gen 336x280 si 300x250 si daca le las AdSense-text-AdSense-text-AdSense ramane spatiu gol in jurul reclamelor... daca ar fi textul cat mai aranjat in jurul unitatilor de adsense eu zic ca o sa fie click rate mai mare si probabil si eCPM-ul creste.

@catalin - cred ca ar fi cam dificil de implementat dar nu imposibil - o sa testez solutia.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Nosfer nu ai cum sa le aranjezi cum vrei tu in post.

In primul rand ca tot postul il ia ODATA din baza de date. Deci singura modalitate prin care ai putea sa ai 3 ad-uri amplasate unde vrei tu in content este sa le bagi direct in SQL in text-ul postului.

Deci practic sa renunti.

Daca le-ai aranja din CSS cu float left, right, etc, tot degeaba ca nu stii ce dimensiune are un post si risti sa ai tot felul de prostii de afisari.

Eu iti recomand 1 ad per post ori stanga sus ori dreapta sus, la inceputul articolului.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Cristi, wordpress ia postul din baza de date, dar inainte sa-l afiseze interogheaza plugin-urile. Nici eu nu am gasit nici un plugin care sa afiseze reclamele asa cum vrem, dar ma apucasem la un moment dat sa fac eu unul.

Adsense Manager poate face chestia asta, doar ca trebuie pus manual in fiecare post.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Presupunand ca ai destul de mult "bla bla" ca sa dea bine in pagina, cred ca se poate face si fara a pune codul adsense in articol, si chiar fara a pune in articol markere pe care sa le inlocuiesti cu codul adsense. Trebuie ca in pagina articolului (de regula single.php din cadrul temei wordpress) sa faci niste modificari in codul php. Mai exact, dezactivezi afisarea articolului cu functia the_content, iar in loc vei putea utiliza variabila $post->post_content; care contine chiar articolul. Poti sa faci niste substringuri pentru a obtine doua jumatati ale articolului, iar apoi faci echo <codul_adsense_1>.$articol_partea_1.<codul_adsense _2>.$articol_partea_2.<codul_adsense_3>. Codurile adsense vor fi incluse in niste div-uri cu float left / right. Singura problema e ca eventualele paragrafe existente in articol dispar in cazul utilizarii variabilei $post->post_content; dar cred ca si asta se poate rezolva.

Completari: de fapt trebuie ca articolul sa fie impartit in 3 bucati, ultima bucata avand rolul de a sta in stanga (sau in dreapta) ultimului bloc de reclama. Se poate pastra si formatarea articolului cu functia "apply_filters", dar e posibil ca un text fara paragrafe sa atraga mai mult atentia asupra reclamelor. In codul php care realizeaza efectul dorit variabila $xsize reprezinta numarul de caractere din ultima bucata de articol care va aparea in dreptul ultimului bloc de reclama (valoarea sa o stabiliti in functie de simensiunea blocului de reclama si a marimii fontului utilizat la afisarea articolului). De asemenea, div-urile trebuie dimensionate in functie de marimea reclamelor pe care le vor contine. Iata si codul php (inlocuiti AAA... cu codul adsense in care sa nu uitati sa puneti backslash \ inainte de fiecare ghilimea "):
    <?php
    $ads1="<div style=\"float:right;width:100px;height:100px;\"><s trong>AAA</strong></div>";
    $ads2="<div style=\"float:left;width:100px;height:100px;\"><st rong>BBB</strong></div>";
    $ads3="<div style=\"float:right;width:100px;height:100px;\"><s trong>CCC</strong></div>";
    $xsize=400;
    $article=$post->post_content;
    // $article=apply_filters('the_content', $post->post_content);
    $size1=(int)(strlen($article)/2);
    $size2=strlen($article)-(int)(strlen($article)/2)-$xsize;
    $size3=strlen($article)-$xsize;
    $size4=$xsize;
    $article1=substr($article, 0, $size1);
    $article2=substr($article, $size1, $size2);
    $article3=substr($article, $size3, $size4);
    echo $ads1.$article1.$ads2.$article2.$ads3.$article3;
    ?>
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 9th March 2009 la 12:18. Motiv: completari si cod php

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Content custom in WP (=template)
    De andrei_r în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 31st July 2010, 18:18
  2. Custom error pages ?
    De emanuel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th November 2009, 18:13
  3. adwords pentru custom banner sites
    De kmedia în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th October 2009, 11:54
  4. Caracterul " in Custom field WordPress
    De ConstantinLG în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th September 2009, 15:59
  5. Youtube Playere Custom
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th March 2009, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •