Multumesc de raspunsuri, ideea este ca am dat disable addon-urilor pe care nu le folosesc si folosesc foarte putine, AM instalat si "smartoptimizer" am inteles ca ar gestiona mai bine cache-ul, am facut cam tot ce am gasit pe forumul cs-cart, ideea ar fi urmatoarea, merge foarte bine, se acceseaza foarte repede si dintr-odata se incarca foarte, foarte greu, timp de 1 minut sau doua ...dupa care revine si merge foarte bine sa zicem 1/2 de ora sau chiar mai putine.Seara , dimineata si in week-end merge perfect (chiar daca numarul de vizitatori de pe site este acelasi ca si in timpul saptamanii).Sfatul celor de la cs-cart help desk ar fi sa reduc numarul de module , si sa pun mai putine produse pe pagina...am incercat si la fel.Totusi tind sa cred ca problema ar fi de la serverul vps+LiteSpeed de la romarg, am mai multe site-uri hostate pe acest server si toate pica in acelasi timp, ei mi-au spus ca din cauza acestui domeniu Carucioare, scaune de masa, scaune auto, baby phone-lacopii.ro ca cica ar trebui optimizata baza de date.Sa vedem , astept un raspuns de la cs-cart help desk sa-mi faca optimizarea, contra cost.

Răspunde cu citat