Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Optimizare baza de date magazin virtual CS-Cart

xpri este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2011
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Optimizare baza de date magazin virtual CS-Cart

Salutare,
    Caut un programator pentru optimizarea unei baze de date a unui magazin online facut pe o platforma Cs-cart, practic ma intereseaza cel mai mult sa cresc viteza de navigare pe site (merge destul de greu site-ul) este hostat pe un server VPS si degeaba.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    27

Implicit

Lucrez de 4 ani cu scriptul acesta. E aproape cel mai rapid din bransa. si sunt f multumit de el. Am mai multe magazine pe cs cart free sau platit , versiuni mai noi sau mai vechi.
    Incearca sa nu ai module activate si care sa nu fie folosite Fiecare modul activat solicita resurse si conexiuni cu baza de date.

Instaleaza Yslow pe firefox si vezi ce anume iti mananaca din viteza de incarcare .
    Eu dupa ce am facut modificari la template css si altele am vazut ca aveam referiri la imagini ce nu existau si situl se incarca greu. Apoi am corectat.
    Si cireasa de pe tort a fost o aplicatie marunta , super care se instaleaza pe server si cu ceva modificari in fisierul .httacces iti face situl sa mearga muult mai repede prin diferite compresii si forme de cache e vb de smartoptimizer

Apoi alta problema reala ar fi cati vizitatori ai tu pe el simultan , in mod curent si sa vezi daca SERVERUl tau duce. Sunt softuri de simulare si stresare site si server prin simularea lucrului a x oameni simultan pe paginile sitului.

Ca sa spui ca scriptul e incet ..lucreaza macar de test cu MAGENTO si vezi ce inseamna ..slooooooooooowww
    Am testat scurt cu google chrome situl si fara multe teste se vede ca multe poze si bannerul incarca destul de greu. Una doua , asa cum am zis nici nu exiata si scriptul e blocat sa le incarce. ( ex loader.gif ) Etc.
    In chrome click drepata pe site si dai inspect element si poi ai o gramada de unelte pentru evaluari

se pot optimiza multe la site si o sa zboare fata de cum incarca acum cu toate ca ochiometric nu prezinta probleme de incarcare. Doar tehnic se pot vedea unele.
    Bafta
    Ultima modificare făcută de diasomie; 5th December 2011 la 01:53.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

sanktus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th April 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

daca e gazduit pe vps asta nu inseamna neaparat ca e mai rapid
    probleme pot fi in mai multe locuri, nu numai la baza de date

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Da disable din add-ons la orice nu folosesti. Si cel mai important age restrictions si statistics. Dupa citeste ce zice "diasomie", ca zice bine!

Nici un script de sute de dolari nu o sa functioneze perfect, ai nevoie tot timpul de modificari = costuri. E o strategie de marketing pe care Magento o foloseste cel mai bine. Un shop pe magento crapa in maxim 1 an. Doar cel instalat si hostat de ei merge perfect, doar ca e 12.000 usd / an Oare de ce?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2011
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc de raspunsuri, ideea este ca am dat disable addon-urilor pe care nu le folosesc si folosesc foarte putine, AM instalat si "smartoptimizer" am inteles ca ar gestiona mai bine cache-ul, am facut cam tot ce am gasit pe forumul cs-cart, ideea ar fi urmatoarea, merge foarte bine, se acceseaza foarte repede si dintr-odata se incarca foarte, foarte greu, timp de 1 minut sau doua ...dupa care revine si merge foarte bine sa zicem 1/2 de ora sau chiar mai putine.Seara , dimineata si in week-end merge perfect (chiar daca numarul de vizitatori de pe site este acelasi ca si in timpul saptamanii).Sfatul celor de la cs-cart help desk ar fi sa reduc numarul de module , si sa pun mai putine produse pe pagina...am incercat si la fel.Totusi tind sa cred ca problema ar fi de la serverul vps+LiteSpeed de la romarg, am mai multe site-uri hostate pe acest server si toate pica in acelasi timp, ei mi-au spus ca din cauza acestui domeniu Carucioare, scaune de masa, scaune auto, baby phone-lacopii.ro ca cica ar trebui optimizata baza de date.Sa vedem , astept un raspuns de la cs-cart help desk sa-mi faca optimizarea, contra cost.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de xpri Vezi Post
    .Sa vedem , astept un raspuns de la cs-cart help desk sa-mi faca optimizarea, contra cost.
    Nu exista asa ceva. Daca puteau sa faca accesul la baza de date mai rapid, l-ar fi facut deja pentru toata lumea. La help desk se rezolva probleme specifice, nu probleme generale cum ar fi ca merge greu. Si apoi accesul la db nu poate sa fie "optimizat" seara, dimineata si in weekend, si neoptimizat in rest. Probabil ca seara, dimineata si in weekend au trafic mai mic cei care sunt hostati pe aceeasi masina fizica. Deci cel mai probabil e de la hosting.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th July 2011
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu banuiesc acelasi lucru, hosting-ul este problema, se pare ca trebuie sa schimb firma de hosting, ca am trimis nenumarate tickete in help desk si nu prea s-a rezolvat nimic.Mi-au recomandat modulul LiteSpeed si vad ca si cu LiteSpeed este acelasi lucru, doar ca platesc ceva in plus pe luna.
    Ultima modificare făcută de xpri; 22nd December 2011 la 12:26.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    40
    Posturi
    447
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca ai site-ul pe un VPS vezi sa ai instalata extensia APC pentru PHP, mareste considerabil viteza de incarcare. Asta daca bottleneck-ul ar fi de la PHP. Daca e de la MySQL, verifica indecsii.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Integrare metode plata in magazin online platforma Zen cart
    De staycu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd July 2011, 18:40
  2. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 13:12
  3. Remuneratie Programator pt optimizare baza de date
    De RoManiac în forumul Server side
    Răspunsuri: 5