Nu m-am mai ocupat de ceva timp de SEO si din ce am citit in ultimele zile, s-au schimbat multe in algoritimi. Am vazut pareri impartite... am citit mai mult insa pe site-uri straine, nu stiu cat de valabile sunt si la noi in .ro
Am cateva intrebari, poate ma lamuriti:
1. am inteles ca google penalizeaza paginile cu backlinks pe pagini de calitate indoielnica. Este valabil si daca linkurile sunt vechi cand nu conta treaba asta?
2. adevarat ca paginile cu multe reclame sunt penalizate in serps? ce ar trebui sa inteleg prin ”multe reclame”?
3. schimbul de link simplu sau chiar 3 way afecteaza? sau nici nu afecteaza dar nici nu ajuta?
4. prea multe backlinks pe acelasi anchor text dauneaza? cam cata diversitate ar trebui aici? inainte aveam 3-4 expresii principale pe care incercam sa creez backlinkuri, nu mai functioneaza la fel?
5. PR nu mai are nici o importanta si nu va mai fi actualizat?
6. inscrierea in directoare nu mai foloseste la nimic? nici macar pt paginile noi? sau chiar dauneaza?
Orice alte sfaturi, ponturi sau sugestii despre ce se intampla acum in .ro in legatura cu SEO sunt binevenit.
Multumesc anticipat!![]()