23rd October 2013, 23:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Using the Google Disavow tool - YouTube
Te invata pas cu pas cum sa faci. Numai ca la sfarsit, in loc de .xls ii dai save as .txt.
Kinetoterapie si fizioterapie la
cabinet de recuperare medicala
23rd October 2013, 23:36
3 out of 3 members found this post helpful.
Postat în original de
slobodan
Concret, cum se intocmeste un document cu linkuri disavow? Poate sa imi scrie cineva un rand drept exemplu?
Am inteles ca trebuie scris in UTF-8 sau 7-bit ASCII, presupun ca astea sunt niste coduri, deci cum ar trebui sa arate un astfel de document?
Mersi anticipat!
In caz ca nu reusesti urmand pasii (din link-ul oferit de colegul de mai sus):
Deschizi "Notepad", iar acolo treci link-urile, unele sub altele. Salvezi cu numele... "txt1", spre exemplu, iar apoi urci lista. Chiar acum 2 zile am facut asta.
P.S: Dupa cum spune si Google, daca vrei sa elimini TOATE link-urile ce-ti vin de pe un site:
If you want Google to ignore all links from an entire domain (like example.com), add the line
domain: example.com.
19th February 2014, 18:04
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
slobodan
Concret, cum se intocmeste un document cu linkuri disavow? Poate sa imi scrie cineva un rand drept exemplu?
Am inteles ca trebuie scris in UTF-8 sau 7-bit ASCII, presupun ca astea sunt niste coduri, deci cum ar trebui sa arate un astfel de document?
Mersi anticipat!
Poate te ajuta: Cum scapam de penalizari in Google
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.