Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: 44 sfaturi SEO de facut

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Yea, right ! Nu mă duce în eroare dar calitatea articolului nu este cea mai bună. Mulțumesc pe această cale ratingurilor negative primite ( @Popa Flavian) și rog un moderator să șteargă articolul ăsta plin de aberații. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Nu sunt mare ”seo”-ist dar măcar încerc să aduc ceva comunității față de alții care....
    Da, știu...mai bine îmi vedeam de ale mele, anticipez răspunsurile. Oricum vă mulțumesc cu toate că aș fi preferat să comentați și la subiect aducând argumente solide!

Majoritatea celor spuse acolo încă le folosesc și țin cont de ele. Poate că funcționează, poate că nu..dar asta nu înseamnă că dacă vă dau mură-n gură(că e bine că e rău) ce trebuie să faceți, toți vor avea aceleași rezultate.
    Inca un negativ. Esti prieten cu Phoenix?

Dupa ce ca "aberezi" aiurea, mai esti si "mandru" de tampeniile tale. Bine ca "nu ne dai muran-n gura", ca altfel eram toti locul 1, si nu mai stia Google cum sa genereze pozitiile. Stricai tot altgoritmul lui Google, si era jale mare pe wall street. "Paul from Romania, reveals Google ranking algorithm"!

Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla daca ne "dezvalui" ceea ce "doar" tu stii.

Cred ca ai deja PM de la google, cu un bonus ca sa nu ne spui si noua.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    439
    Putere Rep
    26

Implicit

Da, cum zici tu că aberez. Dar consider că ar fi fost omenos din partea voastră să îmi dați 2 palme și să explicați unde anume este greșeala. Așa se face din câte îmi amintesc eu că doar e forum de specialitate. Era greu..”băi fraiere..ia de aici un tutorial facut de mine/recomandat de mine și citește cu atenție și lasă prostiile astea”.

PS: Pe deasupra, mă mai iei și la mișto.

Mulțumesc ! Am încheiat orice discuție și rog încă o dată moderatorul să șteargă sau să închidă topicul!
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce am facut eu in 2011
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 28th December 2011, 21:28
  2. Site facut in ASP.NET
    De giovanni12345 în forumul Client side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st October 2009, 12:28
  3. Cum Au Facut ?
    De jeremy în forumul Server side
    Răspunsuri: 4