Postat în original de
N.Paul
Yea, right ! Nu mă duce în eroare dar calitatea articolului nu este cea mai bună. Mulțumesc pe această cale ratingurilor negative primite ( @Popa Flavian) și rog un moderator să șteargă articolul ăsta plin de aberații. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Nu sunt mare ”
seo”-ist dar măcar încerc să aduc ceva comunității față de alții care....
Da, știu...mai bine îmi vedeam de ale mele, anticipez răspunsurile. Oricum vă mulțumesc cu toate că aș fi preferat să comentați și la subiect aducând argumente solide!
Majoritatea celor spuse acolo încă le folosesc și țin cont de ele. Poate că funcționează, poate că nu..dar asta nu înseamnă că dacă vă dau mură-n gură(că e bine că e rău) ce trebuie să faceți, toți vor avea aceleași rezultate.
Inca un negativ. Esti prieten cu Phoenix?
Dupa ce ca "aberezi" aiurea, mai esti si "mandru" de tampeniile tale. Bine ca "nu ne dai muran-n gura", ca altfel eram toti locul 1, si nu mai stia Google cum sa genereze pozitiile. Stricai tot altgoritmul lui Google, si era jale mare pe wall street. "Paul from Romania, reveals Google ranking algorithm"!
Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla daca ne "dezvalui" ceea ce "doar" tu stii.
Cred ca ai deja PM de la google, cu un bonus ca sa nu ne spui si noua.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.