Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Densitate pe categorii si home page

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    42
    Posturi
    355
    Putere Rep
    26

Implicit Densitate pe categorii si home page

As vrea sa fac densitate pe fraza de 2 cuvinte la categorii, respectiv home page pe un site facut pe wordpress.
    As vrea sa stiu cat trebuie sa am densitatea la cele doua cuvinte pentru care vreau sa optimizez fiecare categorie,respectiv home page.
    Ma gandeam sa fac o mica descriere atat pentru categorii cat si pentru home page, in care sa repet cuvintele pentru care doresc sa am densitate(doar pentru prima pagina din home page si prima din fiecare categorie).
    Mentionez ca am scos meta description de la categorii si de la home page, deoarece aveam duplicate in webmaster tools.

Rog pe cei care o sa-mi raspunda sa vorbeasca mai pe intelesul celor mici. Degeaba imi explicati in termenii vostrii ca tot nu inteleg nimic. Multumesc

Dau exemplu de site-ul acesta bucatariaculinara.net sau asta zzat.net pe care sincer imi vine sa le sterg
    Ultima modificare făcută de Nichita; 9th April 2013 la 23:16.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Mentionez ca am scos meta description de la categorii si de la home page, deoarece aveam duplicate in webmaster tools.
    Rau ai facut. meta description este important pentru SEO, chiar f important, poti sa cauti o alta solutie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    42
    Posturi
    355
    Putere Rep
    26

Implicit

In category nu stiu sa fac ca e wordpress si am facut din descrierea propriu zisa titlu. Era mai bine sa arate Titlu sccurt ca numele categoriei si sa am descriere? Faza e ca toate site-urile care le fac urca pentru o luna doua, pe urma o iau in jos.

Si la asta patesc aceeasi situatie tunsori moderne . Dar nu ma pricep la SEO

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre Densitate
    De Pîrvan Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 31st March 2012, 16:47
  2. Fara adsense pe home page
    De aly21 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th November 2009, 00:33
  3. importanta pagerank home page
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th April 2009, 09:18
  4. Redirect Imagini catre home page
    De axel16 în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st November 2008, 23:29
  5. densitate keywords
    De misu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th August 2005, 10:46

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •