Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Ajutor Meta Taguri,Keywords,Discription,Title

djleo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th July 2011
    Locaţie
    Boteni, Arges
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

sa folosesc wordpress ?

fixbrain este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Vârstă
    49
    Posturi
    134
    Putere Rep
    26

Implicit

Leo. vezi sa nu intepi pe cineva pe aici. Pe mine ai cam incercat. In rest... Bafta

Avatarul lui Catalin Andrei Bunduc
    Catalin Andrei Bunduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st March 2007
    Locaţie
    Suceava, C Luncii
    Vârstă
    38
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

daca e .net poti face un mic site de id-uri/matrimoniale [ dar inca nu ai varsta sa-ti accesezi propriul site ]
    daca e .info - instalezi wordpress si faci un blog despre cum sa cuceresti inima unei femei, cum sa o ceri in casatorie, etc [ tips and tricks ] - desi nu cred ca ai destula experienta sa vb despre astea ~smile~

O seara placuta
    Imi place sa Joc Zuma
    Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER

Edica este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu face siteuri de id-uri, mi se par o prostie... nu o sa ai niciun succes, toti copilasi fac asemenea siteuri: filme,id-uri, muzica, scaner yahoo...

Si da, pentru un blog, cel mai bun script este cel oferit de wordpress.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th July 2011
    Locaţie
    Boteni, Arges
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

pai am 17 ani si nus tocilar defapt nu folosesc scoala stiu destule depre femei si dastea pentru ca umblu cu baiteti mai mari decat mine ) ! deci pot face asa ceva , extesnia e .org ! si cine zice de intepat? ca eu sunt de 3 zile pe seopedia ) si nu dau tepe ! bafta si mai vreau sfaturi de la voi ca vad ca ma ajutati mult! ms

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu folosi scoala, ca si-asa nu e buna de nimic. Sau mergi la scoala ca sa mai iei aia 42 RON lunar pe care ti-i ofera statul? Trezeste-te la realitate, nu totul e roz cum crezi tu. Ca sa faci bani pe internet, trebuie sa muncesti, nu sa iei un script de download muzica 'moca' si sa pui google adsense.

aha...si ca sa imi ia google mai repede siteul...adica cu crew url ala parca
    e crawl de fapt, nu crew.

cine vrea cu adevarat sa ma experimenteze si pe mine putin "prind repede" "stiu php si astea nu tre sa va bateti capul cu mn
    e bine ca stii php si de-astea... C#, C++, ruby, php, java astea-s vrajeli, nu-ti trebuie de-astea, fa siteuri de manele ca alea-s bune. Crede-ma pe cuvant.

uite nisa despre iubire, am un domeniu yubire.(extensie) si as vrea sa il fac pe acesta! cine imi da idei mai multe?
    Nu e bun domeniul asta..trebuia sa iei ceva de genul yub1r3 ca sa ai intrare la cocalari.

Aa si ma Don Juan, ca tot stii tu totul despre femei...locul tau e pe hi5, nu pe seopedia.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th July 2011
    Locaţie
    Boteni, Arges
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Nu folosi scoala, ca si-asa nu e buna de nimic. Sau mergi la scoala ca sa mai iei aia 42 RON lunar pe care ti-i ofera statul? Trezeste-te la realitate, nu totul e roz cum crezi tu. Ca sa faci bani pe internet, trebuie sa muncesti, nu sa iei un script de download muzica 'moca' si sa pui google adsense.

e crawl de fapt, nu crew.

e bine ca stii php si de-astea... C#, C++, ruby, php, java astea-s vrajeli, nu-ti trebuie de-astea, fa siteuri de manele ca alea-s bune. Crede-ma pe cuvant.

Nu e bun domeniul asta..trebuia sa iei ceva de genul yub1r3 ca sa ai intrare la cocalari.

Aa si ma Don Juan, ca tot stii tu totul despre femei...locul tau e pe hi5, nu pe seopedia.

Bah omule nu la asta ma refeream eu ca sunt expert la femei =)) ma refeream la continutul siteului ca am habar ce sa postez 2. yubire.org e disponibil nu te mai da tu sa strici topicul frate! ca vad ca tu te dai sm3k3r nu eu! bafta!

deci vorbesc cu cei care ma ajuta ! am pus word peress pe site ca sa mil ia bine google trebuie sa pun eu keywords description si title? sau le las pe alea care le am acum? si faza cu crewl acela cine stie sa posteze! ms
    Ultima modificare făcută de djleo; 31st July 2011 la 17:19.

tanshi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    43
    Posturi
    214
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu ti-as recomanda sa studiezi putin bazele SEO, pentru ca explicatiile de genul "cum fac spiderii crawl" nu sunt scopul acestui forum.
    Citeste SEO: The Free Beginner?s Guide From SEOmoz si dupa aceea revino cu intrebari.
    The best things in life aren't things

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th July 2011
    Locaţie
    Boteni, Arges
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

ok multumesc!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. optimizare : <title>, meta description si H1
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st April 2009, 22:57
  2. meta name='keywords' si "keywords"
    De Mihai Gianu în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th January 2009, 11:24
  3. Title Plus Keywords
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 7th July 2008, 22:37
  4. Mai conteaza meta keywords ?
    De No_name în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th June 2007, 21:16
  5. Meta, Keywords sau Description ?
    De Seo Slave în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2006, 15:46

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •