sa folosesc wordpress ?
sa folosesc wordpress ?
Leo. vezi sa nu intepi pe cineva pe aici. Pe mine ai cam incercat. In rest... Bafta
daca e .net poti face un mic site de id-uri/matrimoniale [ dar inca nu ai varsta sa-ti accesezi propriul site ]
daca e .info - instalezi wordpress si faci un blog despre cum sa cuceresti inima unei femei, cum sa o ceri in casatorie, etc [ tips and tricks ] - desi nu cred ca ai destula experienta sa vb despre astea ~smile~
O seara placuta
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Nu face siteuri de id-uri, mi se par o prostie... nu o sa ai niciun succes, toti copilasi fac asemenea siteuri: filme,id-uri, muzica, scaner yahoo...
Si da, pentru un blog, cel mai bun script este cel oferit de wordpress.
pai am 17 ani si nus tocilar defapt nu folosesc scoala stiu destule depre femei si dastea pentru ca umblu cu baiteti mai mari decat mine ) ! deci pot face asa ceva , extesnia e .org ! si cine zice de intepat? ca eu sunt de 3 zile pe seopedia ) si nu dau tepe ! bafta si mai vreau sfaturi de la voi ca vad ca ma ajutati mult! ms
Nu folosi scoala, ca si-asa nu e buna de nimic. Sau mergi la scoala ca sa mai iei aia 42 RON lunar pe care ti-i ofera statul? Trezeste-te la realitate, nu totul e roz cum crezi tu. Ca sa faci bani pe internet, trebuie sa muncesti, nu sa iei un script de download muzica 'moca' si sa pui google adsense.
e crawl de fapt, nu crew.aha...si ca sa imi ia google mai repede siteul...adica cu crew url ala parca
e bine ca stii php si de-astea... C#, C++, ruby, php, java astea-s vrajeli, nu-ti trebuie de-astea, fa siteuri de manele ca alea-s bune. Crede-ma pe cuvant.cine vrea cu adevarat sa ma experimenteze si pe mine putin "prind repede" "stiu php si astea nu tre sa va bateti capul cu mn
Nu e bun domeniul asta..trebuia sa iei ceva de genul yub1r3 ca sa ai intrare la cocalari.uite nisa despre iubire, am un domeniu yubire.(extensie) si as vrea sa il fac pe acesta! cine imi da idei mai multe?
Aa si ma Don Juan, ca tot stii tu totul despre femei...locul tau e pe hi5, nu pe seopedia.
Bah omule nu la asta ma refeream eu ca sunt expert la femei =)) ma refeream la continutul siteului ca am habar ce sa postez 2. yubire.org e disponibil nu te mai da tu sa strici topicul frate! ca vad ca tu te dai sm3k3r nu eu! bafta!
deci vorbesc cu cei care ma ajuta ! am pus word peress pe site ca sa mil ia bine google trebuie sa pun eu keywords description si title? sau le las pe alea care le am acum? si faza cu crewl acela cine stie sa posteze! ms
Ultima modificare făcută de djleo; 31st July 2011 la 17:19.
Eu ti-as recomanda sa studiezi putin bazele SEO, pentru ca explicatiile de genul "cum fac spiderii crawl" nu sunt scopul acestui forum.
Citeste SEO: The Free Beginner?s Guide From SEOmoz si dupa aceea revino cu intrebari.
The best things in life aren't things
ok multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)