Danie, ai PM de la mine.
Danie, ai PM de la mine.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
salut ,
am cumparat eu website submitter..sincer?nu sunt prea multumit de el.In afara faptului ac te ajuta intr-adevar sa completezi o parte din campuri si sa iti te treaca de la un site la altul...In fine.De vreo 3-4 zile ma chinui cu el si am reusit sa adaug cam 10 directoare...multe sunt cu erori..ma rog..nu tocmai softul care ma asteptam la banii asti.Problema mea este ca eu cumpar softuri nu le dwnld de pe torente sau free-uri cu care sa imi fac treaba.Nu mi se pare corect si sa nu fiu multumit.
PS am trimis un mail la firma de la care am cumparat sa vad daca se pot returna banii si nu am primit un raspuns inca.Stiu ca persoanele de la care am cumparat softul sunt membrii activi pe acest forum dar sper sa existe democratie si sa nu imi fie sters postul sau sa iau bann.
Multumesc.
doresc si eu pm cu linkul. multumesc!
Ca sa incarci o baterie laptop ai nevoie de un incarcator laptop !
Salut.
@pitox Ai Pm cu link
@ecotad Daca ai trimis mail pe weekend se poate sa nu fi raspuns. La Anunturi in 5 zile avem actualizare de baze de date, ca intodeauna sunt multe siteuri care pica si trebuie sa le inlocuim cu altele. Cum pun noua versiune sus pun un anunt si aici.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
As dori sa cumpar si eu Softul de publicare anunturi, la pret redus, daca se poate.
Multumesc
este foarte buna si chiar usor de folosit aplicatia
felicitatari !ai toate respectele mele... poate in viitor voi reusi sa fac si eu ceva asemanator ...a nice dream
![]()
Misto,
Exact ca si feed submitter
@coss Ai PM de la mine.
Am si eu o intrebare.
Am citit o parte din posturi si am inteles ca softul se poate folosi doar pe un singur sistem/calculator.
Daca imi schimb calculatorul ce fac? Cel putin eu unul folosesc laptopuri pe care le schimb destul de des, cel putin la 6 luni .. trebuie sa cumpar cate o licenta de fiecare data cand imi voi schimba calculatorul?
Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)