Are cineva "internet business promoter" software?
As dori sa'l cumpar dar inainte vreau sa stiu daca apar rezultate vizibile pe google la site-ul meu.
Multumesc.
Are cineva "internet business promoter" software?
As dori sa'l cumpar dar inainte vreau sa stiu daca apar rezultate vizibile pe google la site-ul meu.
Multumesc.
Parerea mea este un NU categoric, mare parte din informatiile pe care ti le ofera le poti obine cu cateva plugin-uri de Wordpress gratuite, iar de banii aia ai putea cumpara cateva link-uri de calitate care chiar te-ar ajuta.
Nu cred ca este o investitie foarte buna. Poti pur si simplu sa-ti descarci din GSC, informatiile de care ai nevoie in fiecare zi si sa compari intr-un tabel. Daca te chinui un pic gasesti si pluginuri care-ti face asta automat...
P.S: S-ar putea cu acel soft sa ai probleme de IP ... deci pe langa acei bani o sa-ti trebuiasca si niste proxy-uri .
Stii, soft-ul ala nu face singur toata treaba.. pana la urma ar fi o investitie mare pentru un soft care ce? iti verifica pozitiile in Google? iti inscrie website-ul in directoare si motoare de cautare? gasesti destule unelte free care te ajuta cu asta, insa la sfarsitul zilei tot tu trebuie sa depui munca. Sunt alte moduri mai inteligente de a investi in SEO sau publicitate.
Vezi că avea cineva de pe softp... softul ăsta de care vorbeşti, şi-l scosese la vânzare. Acum vreo săptămână sau două.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)