am mai meditat si mi-am dat seama ca mai trebuie o manipulare mai buna a listei de directoare:
- o sortare in ordine alfabetica (astfel imi pot da seama rapid daca un director care vreau sa-l adaug exista sau nu + eventual un search dupa director)
acum cand am submitat, pt ca in lista au aparut directoare noi (cred) nu m-am putut loga pt ca nu exista cont.. cred ca este cel putin vb de 30 de directoare. ar fi bun un raport cu uite astea sunt asa si optiunea de a face cont si eventual pe urma submitarea articolului in aceste n directoare
- un buton care sa arate care sunt noi in lista si eventual un buton cu make account? sa existe o mica evidenta si posibilitati de manipulare a listei
- marcarea directoarelor care sunt de nisa (eventual excluderea lor)
cam atata cred ca asta este tot, ar fi un program perfectWe are sorry to inform that your article titled "Batteries Of Mobile Phones" posted on 2007-02-05
has been declined for the following reason:
Only genealogy articles accepted.
This is a specialized article directory that accepts only GENEALOGY and FAMILY HISTORY articles. Our human editors will immediately delete all articles that are not directly about genealogy or family history. Do not waste your time submitting articles on other subjects. Repeat offenders will have their IP blocked. Spam or auto submissions are immediately deleted.
Please review our publisher guidelines and make any necessary changes and resubmit.
Thank you
FamilyHistoryArticles.com
http://www.familyhistoryarticles.com