M-am saturat sa bag articole manual in directoarele de articole...stau cate 4-5 ore si introduc abia in 50 de siteuri...care mare trafic nu imi aduc. Ce-i drept fac asta abia de vreo saptamana, dar deja parca e munca cea mai dee jos.
Am gasit un soft pe care il testez acum . Varianta demo merge doar 5 zile si am de gand sa stau sa bag cat am timp. Vine cu o lista cu aproape 1000 free article submission sites la care bineinteles poti sa adaugi lista ta ..daca ai altele in plus. Faci articolul..bagi Titlul, Url-ul..descrierea etc..apoi dai automatic submission si el incepe sa iti incarce singur paginile din lista, in ordine. Daca e nevoie sa iti faci cont pe siteul respectiv..iti faci, apoi programelul completeaza singur toate campurile pt articol si tu dai submit. Apoi treci la siteul urmator.
Daca l-a folosit cineva pana acum si a avut rezultate bune sa-mi spuna si mie daca merita sa-mi bat timpul...daca nu..testez singur.
Varianta Demo pentru cine vrea sa incerce este aici:
Article Submitter Pro
Later Edit. Am inceput de 10 minute si din 10 siteuri din lista lor pana acum mi-au mers doar 3..in care am si bagat articolul si am primit si mailul de confirmare a reviewului in 24 ore. Restul de 7 ...."page not available"