Ma intereseaza si pe mine unde pot verifica daca articolele din siteul meu sunt identice cu ale altor siteuri, o scanare a tuturor articolelor ma refer.
Ma intereseaza si pe mine unde pot verifica daca articolele din siteul meu sunt identice cu ale altor siteuri, o scanare a tuturor articolelor ma refer.
Cel mai des utilizat de catre webmasteri este: Copyscape Plagiarism Checker - Duplicate Content Detection Software
da dar daca pun spre exemplu numedomeniu.ro imi scaneaza doar articolele de pe prima pagina nu si dupa celelalte pagini. nu stiti unul care sa scaneze automat toate paginile fara sa le pun eu manual acolo
Ma indoiesc ca ar exista asa ceva, cel putin nu free. La un site mic e ok, dar la un site mare ce faci cu el?
Copyscape Plagiarism Checker - Duplicate Content Detection Software este un tool online care verifica daca un text este copiat si iti arata unde mai apare acel text.pentru cateva incercari este gratui dupa care pentru o suma undeva la 5 euro poti face in jur de 100 de verificari.
Ai aici intreaga lista de site-uri ce ofera servicii similare copyscape:
http://www.similarsites.com/site/copyscape.com
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Corect puthre
si cel mai bine ar fii sa cauti pasajul din articol in ghilimele, exemplu: "fraza din articol pe care vreau sa o verific"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)