Guys, daca ati avut deja topicuri in sectiunile alea si acum nu mai puteti posta ...inseamna ca trebuie sa va puneti mintea la contributie si sa oferiti inapoi comunitatii niste posturi care sa fie apreciate, iar ca numar sa fie indejuns ptr a putea posta acolo. E fix ceea ce vrem de la voi.

Daca nu aveti ce spune pe subiecte legate de SEO si SEM si scopul vostru e doar sa vindeti link-uri, atunci o sa trebuiasca sa faceti un efort. Altfel, nu prea e nevoie de oameni care doar sa vanda link-uri si sa ne consume timpul cu topicuri care nu prea ne intereseaza.

Legat de reputatie, am vrea foarte mult sa nu va mai plangeti despre ea ...decat daca intr-adevar se exagereaza. Apropo, stim cine exagereaza cu reputatia si la un moment dat vom lua masuri si in directia asta.

Dar pe noi (Adminii, Super Moderatorii, plus altii care sinti interesati de SEO si SEM) ne intereseaza opinii de calitate, oameni cu aport la discutii si mai putini oameni care cauta zilnic sa vanda link-uri, sa ofere diferite alte servicii.

Ca noi veniti trebuie sa invatati ce vrea o comunitate de la voi, sa respectati niste reguli si sa aveti un aport la ceea ce se intampla aici. Multi primesc bani buni ptr ceea ce aici dau gratis si e penibil sa vezi oameni care se cred SEOs ca nu stiu sa caute in forum sau alte lucruri de bun simt dintr-o comunitate.

Asa ca, va rugam frumos sa intelegeti rostul acestor reguli si sa ne respectam reciproc. In momentul in care sectiunea Marketplace o sa fie detasata de forum o sa puteti posta acolo cat vreti si o sa puteti face afaceri linistiti.

Pana atunci o sa trebuiasca sa ne suportam unii pe altii.