@Krumel - nu ma intelege gresit, nu spun ca nu sunt de acord cu organizarea membrilor pe grupuri. Ba chiar sustin ideea aceasta! Ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca unul dintre aceste criterii (cel pe care l-am evidentiat anterior) este... nenatural sa spunem. Daca gandesti logic, ai sa ajungi la concluzia ca practic, ce ii deranjeaza pe membrii seopedia este ca anumiti useri se inscriu, posteaza la marketplace cum ca isi ofera serviciile si dupa dispar si umplu acolo pagina cu oferte inutile care nu intereseaza pe nimeni. Asta intradevar ma deranjeaza si pe mine, insa daca s-ar pune conditia de 100 de posturi, si 3 luni vechime pentru Marketplace, iti garantez eu ca n-ar mai fi nici un user de acest gen pe seopedia, datorita faptului ca ar face posturi numai de dragul de a primi +1 la postcount, si ar fi imediat observat si sanctionat imediat.
De asemenea, eu propun un poll. Sa votam pro si contra reputatiei drept criteriu, cu un timp de vot de o saptamana (ar trebui sa fie suficient) si cu drept de vot acordat doar membrilor mai vechi de 1 luna.

Răspunde cu citat