In primul rand pe la Marketplace. Am vazut ca exista tendinta de a intra, a spune salut si in urmatoarea clipa incearca sa vanda vreo porcarie.
In primul rand pe la Marketplace. Am vazut ca exista tendinta de a intra, a spune salut si in urmatoarea clipa incearca sa vanda vreo porcarie.
LOl, ala nu era un grup facut de mine..n-am idee cum de a ajuns acolo.
Cred ca grupurile astea sint altele decat cel cu piese auto.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Gata, juniorii nu mai pot posta la marketplace.
Grupurile sociale sunt diferite de grupurile pe care le-am facut eu. Nu ma intreba care-i diferenta, ca nu-ti zic nici sa ma tai
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Gata, am adaugat titluri la toti. Ca nu stiu cum sa fac sa se vada grupurile. Si cu ocazia asta am facut ca veteranii sa aiba min. 300 posturi. Zice cineva mai mult?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nah, ca n-am fost atenta si tot s-au mai strecurat 2 juniori la vanzare. Acu sper sa nu se mai poata, dar sa-mi semnalati si voi daca mai apar.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Aaaa.. asa Diana. Se numesc rang-uri si i-am propus anul trecut lui Cristian Mezei sa faca treaba asta, e bine ca s-a pus acum in aplicatie![]()
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 10th January 2011 la 19:40.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Imi place. Seopedia devine un fel de Cosa Nostra.![]()
Bukum, come on ...e doar o triere de ordin organizatoric... nimic conspirational sau "banditist".![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ultima modificare făcută de Seinfeld; 11th January 2011 la 16:56.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Ei fir-ar! Am mai facut o modificare, dar o sa-l mai testez la noapte ca acum nu mai am timp.
Intre timp, mai ziceti-mi daca mai apar pana apuc eu sa verific.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)