Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Mda, mai am de pritocit, vad ca la tine nu arata ca esti veteran, desi ar trebui. Da maine, ca-mi mananca chestia asta tot timpul.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Sper sa nu se ajunga la posturi inutile doar de dragul unui ,, target''
Deci, stergem tot si o luam de la capat, ca m-am incurcat cu atatea promovari si grupuri.
Toti noii veniti sunt Juniori, care nu au voie sa posteze in Marketplace si nu se afiseaza semnatura.
Dupa 30 zile, 30 posturi si numai daca au fost cuminti - aka au reputatie pozitiva, vor fi promovati ca Membri.
Am sters grupul de veterani, nefiind diferenta intre Veterani si Membri decat la nr. de posturi si zile de inreg.
Daca mai observati anomalii ciudateva rog sa mi le semnalati.
Un target="_blank" la linkedin profile. Diferenta dintre veteran si membru era numele, nu era indeajuns?![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Ok, am inteles acum de ce nu mai puteam posta la marketplace insa vreau sa intreb (nu da-ti cu parul!) daca pot sa trimit PM-uri celor care posteaza acolo? De ex.: ieri cineva cauta sa cumpere link-uri pe bloguri de pe o anume nisa iar eu am un blog pe nisa respectiva ce intra in cerintele respectivului insa cum nu pot posta i-am trimis un PM si acum nu stiu daca am procedat corect sau nu?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pai daca ai putut, ai putut.
PS. Parul il pastram numai pt ocazii speciale![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)