Ce inseamna suma modica?![]()
Ce inseamna suma modica?![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am gasit problema. Rezolvarea pare a fi destul de simpla pentru cine a mai fost hack-uit. Trebuie sa va duceti la widget-uri si sa stergeti singurul widget care mai este disponibil, apoi sa modificati titlul din setari si totul ar trebui sa revina la normal.
Se pare ca au fost afectate wordpress-urile care nu au fost actualizate.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Salut,
Iar ceea ce a spus haos referitor la ascunderea versiunii wordpress-ului se poate face astfel: adaugati in fisierul functions.php urmatoarea linie
remove_action('wp_head', 'wp_generator');
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Nu recomand sa apara acolo niciun numar. Ori scoateti acel generator cu totul (cazul ideal), ori puneti un text care nu contine cuvantul Wordpress sau numere, ex <meta name="generator" content="Hello, how are you today?">, asta macar le deruteaza scannere-le (ca doar nu va imaginati ca lucrurile astea se fac manual. Daca cineva va ia manual blogul la verificat de bug-uri inseamna ca e ceva personal.
PS: Pentru discutii d-astea de securitate ar fi frumos sa se deschida un topic separat. Eu. unul, din respect pentru colegul nostru o sa dau unfollow la acest topic pentru ca nu-l ajuta cu absolut nimic.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Krumel a rezolvat Problema de ceva vreme![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
astazi am avut si eu probleme cu siteurile .. tot ce aveam pe un reseller si erau WP aveau: +ADw-/title+AD4-hacked by Evil hacker+ADw-DIV style+AD0AIg-DISPLAY: none+ACIAPgA8-xmp+AD4-
daca a gasit cineva rezolvarea reala, pluginul exact cu probleme, cred ca toti suntem interesati sa vedem care este vulnerabilitatea principala, atat cei care sunt/au fost atinsi de hackeri cat si cei care vor sa previna aceasta neplacere.
eu unul am pus un backup de acum o saptamana, am sters toate siteurile care nu le foloseam si aveam wp pe ele, schimbat parole ftp/WP/baza de date, tot ce a ramas pe reseller are updateul la zi pentru tot. pe langa asta am mutat fisierul wp-config.php din /home/user/public_html in /home/user
+ doua pluginuri noi Secure WordPress si WP Security Scan (nu stiu daca or sa fie de folos cu adevarat, vedem pe parcurs)
nu am gasit subiecte pe forum, sau nu am stiu unde sa caut. succes la toti si devirusare rapida
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)