Acesta este site-ul [click aici]
Un articol interesant despre acesti hakeri - detalii
Acesta este site-ul [click aici]
Un articol interesant despre acesti hakeri - detalii
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 28th January 2013 la 12:30.
Au rescris si ei index.html/php/htm la tot ce au gasit pe serverul respectiv. Nu ca i-ar fi interesat exact site-ul ala de anunturi.
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Astea-s hituri automate, cel mai probabil brazilienii nici nu stiu ca au reusit sa prinda acest site. Si tot la fel de probabil, dupa cum se pare, nici ownerul acestui website nu stie. Decat noi. Care stam si privim.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Observ ca site-ul este hostat la cei de la dreamhost deci e clar ca acei hakeri nu au targhetat acest site ci l-au "agatat" din greseala. Cat despre owner, acesta este o firma si are detaliile publice pe rotld.
Oricum sunt de condamnat aceste atacuri indiferent de motivul pentru care au fost facute
dreamhost e una dintre cele mai proste firme de gazduire. Am avut si un site wordpress gazduit acolo si de 2-3 ori mi s-a intamplat sa fie hackuit.
:)
Asa este puthere era la indemana, insa na, 3 clase ce sa-i faci?! Poate o fi poet in devenire ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)