Salutare,
Am facut acum aproape o luna un cont gratis de mail to fax la efax .com.ro, se lauda cu o perioada de proba gratuita de 30 de zile, iti cer date cardului ca sa o poti obtine, dupa costa 30 si ceva de lei. Se laudau ca poti renunta la el oricand.
Pareau seriosi, numar de fix (romtelecom) pe pagina, plus adresa de email, page rank 4 etc, sunt in mai multe tari etc.. Doar ca dupa cateva ore m-am hotarat sa anulez contul gratuit, doar ca nu am putut, nu exista o astfel de optiune pe contul creat la ei, iti spun in schimb sa-i contactezi pentru anulare. I-am contactat pe mail de vre-o 4 ori (la intervale de mai multe zile intre ele), nici un raspuns, i-am sunat intra un robot care te pune sa alegi limba, dar nu are si romana, le-am trimit si mai pe adresa .com, mi-au dat un raspuns sa-i contactez pe cei din ro.
Mai sunt doar cateva zile si o sa-mi ia banii din cont.
Nu m-am mai lovit cu asa ceva pana acum, cum poti "sa lupti" cu ei? Ma duc la politie? Pot vorbii la banca sa ii blocheze cand o sa vrea sa i-a banii (problema e ca nu am decat numele site-ului, nu tu firma sau altceva..).
Aveti vre-o idee, ca m-am enervat rau, doar la gandul ca au tepuit ceva oameni pana acum.