de aici de pe forum au trimis mai multe persoane ....poate le-a intrat si la cei de la banca direct in spam si nu le-au vazut
de aici de pe forum au trimis mai multe persoane ....poate le-a intrat si la cei de la banca direct in spam si nu le-au vazut
si bineinteles ca nu se lasa....trimit in continuare, gasesc zi de zi noi variante, vad ca stau bine cu ideile
am atasat noua lor idee
Cand aveti nevoie de Stampile de calitate la un pret decent....
Deja au devenit ceva banal !
Mie daca nu imi trimit scamul asta intr-o zi , incep sa ma intreb ce s-o fi intamplat de m-au uitat !
Doua zile m-au sarit , dar mi-au trimis sase in ziua urmatoare !![]()
Ultima modificare făcută de romania inedit; 28th April 2009 la 20:48.
Dupa o pauza de 1 saptamana, ghiciti cine s-a intors...
si link-ul duce catre:Stimate client,
Raiffeisen Bank
Stimate client transmiterea cecului de fidelizare a fost procesata cu success.
In 3-5 zile lucratoare pe adresa curenta a cardului vezi primi un card de fitelitate continand suma calculata procentajului dumneavoastra.
Cardul poate fi utilizat cat si la atm cat si la platiile electronic.
Pentru vizualizarea soldului disponibil pe cardul de fitelitate te rugam acceseaza Raiffeisen Online
Ce este "cec-urile de fidelitate"?
Va multumim pentru intelegere,
Echipa Raiffeisen Online
Raiffeisen Bank S.A. Raiffeisen Bank S.A. * Administratia Centrala * Piata Charles de Gaulle nr. 15, sector 1 * Bucuresti * Cod 011857 * Romania * Telefon +40 21 306 1000 * Fax +40 21 230 0700 * E-mail: centrala.clienti@rzb.ro * www.raiffeisen.ro * C.U.I. 361820 * Numar de ordine in Registrul Comertului J 40/44/1991 * Numar de inregistrare in Registrul Bancar RB-PJR-40-009/18.02.1999 * Cod de Inregistrare fiscala RO361820 * Capital Social 1.196,259 mil. Lei * Societate administrata in sistem dualist * Raiffeisen Direct: 0800 802 02 02 - apel gratuit
Raiffeisen Online: 021 / 306.55.55 sau 021 / 306.55.56
A devenit ca un joc: ma intreb oare, saptamana viitoare ce o mai urma?Cod PHP:
http://mail.fighting4ulaw.com/client/
..si tot pe aceeasi tema:
cu link catre:Stimate client,
Cecul dumneavoastra de fidelitate a fost emis pe adresa curenta.
Pentru mai multa siguranta Raiffeisen Bank necesita confirmarea adresezi de livrare a cecului prin simpla accesare a Raiffeisen Online.
Acceseaza Raiffeisen Online si introdu ultimile 8 cifre ale cardului pentru confirmarea si transmiterea.
Va multumim pentru intelegere,
Echipa Raiffeisen Online
Cod PHP:
http://mail.fighting4ulaw.com/Images/
Ultima modificare făcută de mike07; 28th April 2009 la 05:23. Motiv: completare post
esti norocos....1 saptamana de pauza fara probleme
eu primesc in anumite zile chiar cate 2-3 spam-uri pentru raiffeisen, 1 pentru bancpost si restul la cateva zile
Cand aveti nevoie de Stampile de calitate la un pret decent....
azi am primit un mail nou , cica de la brd, dar venit de pe adresa de yahoo dtveee@yahoo.com
Am determinat recent ca, contul dvs. de internet banking a fost accesat de pe diferite IP-uri dupa mai multe incercari nereusite de loghare. Acum sunteti solicitat sa va re-confirmati datele contului.
Daca cerinta de mai sus nu este indeplinita pana pe data de 14 Iunie, 2009 BRD-NET va fi nevoit sa va suspende contul definitiv deoarece ar putea fi folosit in scopuri frauduloase cum ar fi tranzactiile neautorizate.
Pentru a confirma datele contului dvs. de internet banking va rugam sa urmati linkul de mai jos:
https://www.brd-net.ro/part/ro/idehom.html
Va multumim pentru interesul dvs,
BRD-NET Relatii cu Clienti
Acesta este un mesaj trimis automat de catre sistemul BRD-NET, adresa de mail folosita pentru trimiterea acestui mesaj este un alias nemonitorizat, va rugam nu trimiteti un raspuns acestui mesaj, din motivul explicat mai devreme el nu va fi citit.
da primesc si eu de la BRD se pare ca este noua banca luata in vizor acum. Sincer cei ce dau click-uri pe asemenea mesaje isi merita soarta, deoarece se anunta pe toate canalele posibile ca nici o banca nu cere asa ceva.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)