Atentie pentru clientii Raiffeisen:
Asta e mailul pe care l-am primit azi dimineata.
Binteles ca linkul nu este catre site-ul Raiffeisen. Oriunde clickuiesti te trimite la
comemonemail.com/icons/rfs.html
Atentie pentru clientii Raiffeisen:
Asta e mailul pe care l-am primit azi dimineata.
Binteles ca linkul nu este catre site-ul Raiffeisen. Oriunde clickuiesti te trimite la
comemonemail.com/icons/rfs.html
cred ca asta-i cel mai insistent spam facut vreodata in ro
de cel putin 1 luna primesc zilnic mesaje de genul asta bineinteles cu alte subiecte "verificare ip, tentativa de phising ...."
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
pentru mine este prima data cand primesc, si chiar ma mir, pentru ca nu m-am inscris nicaieri cu mailul respectiv chiar pentru a nu primi mesaje de genu'
iar au ramas astia fara bani.
Si eu il primesc zilnic. Mailul nu-mi dau seama de unde l-au luat, dar e posibil cu ajutorul unui virus care preia adresele de contact din lista de YM.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
mailurile le iau de unde-apuca astiaeu am patit-o de mi-au furat mailul de pe un blog care nu proteja mailul comentatorilor si de-atunci tot primesc mailuri de genul asta.
primesc si eu acelasi mail de o luna sau doua aproape in fiecare zi. mi-am dat seama ca e phishing pentru ca nu am cont la raiffeisenDaca nu ma insel a fost si la stiri cazul asta de phishing cu avertismentul de rigoare, insa e prea greu sa si investighezi cazul si sa iei masuri.
l-am primit si eu.
si eu primesc tot asa de vreo luna mesaje de la ei . nu se lasa repede ca si altii cu mesaje de acelasi gen
AM primit si eu pe un cont de yahoo, pe cele de Gmail se duc direct la spam
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)