Numele meu este Laurentiu Vlad. Sunt nou venit in lumea Seo. Am invatat foarte multe lucruri de aici din forum si m-am gandit sa ma inscriu. Sper sa fiu si eu de ajutor. Ani 16![]()
Numele meu este Laurentiu Vlad. Sunt nou venit in lumea Seo. Am invatat foarte multe lucruri de aici din forum si m-am gandit sa ma inscriu. Sper sa fiu si eu de ajutor. Ani 16![]()
Bine ai venit Vlad. Avantajul celor care construiesc siteuri, optimizeaza, fac marketing, si in general avantajul celor care lucreaza pe net, este ca in majoritatea cazurilor nu ii intreaba nimeni de certificate sau varsta , atata timp cat stiu sa isi faca treaba bine.
Bine ai venit Vlad. Vreo legatura cu vestitul expert SEO Vlad care va avea 20 de ani peste 4 ani ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Salut Vlad... Speram sa fii un 16 ani atipic...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
salutare si bine te-am gasit![]()
Momentan sunt interesat si de internet marketing dar cum sunt un novice in lumea afacerilor pe internet doresc in primul rand sa-mi perfectionez cunostintele, in cateva cuvinte bani pe internet si modalitatile in care ii pot face.
Mai pot sa adaug ca am cunostinte medii de php, mysql, html si css iar de curand experimentez photoshop![]()
bine ai venit! pe net nu prea se fac afaceri esti mai mult liber profesinistca si noi
sedere placuta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)