daca traditia o cere ma supun si ma prezint
sunt adiz (adiz.weblog.ro pentru mai multe detalii), ma ocup de magazine online, software de pontaj, cctv, management si tot felul de chestiuni care mai de care mai interesante (web data mining mai recent).
in paralele mai tin blogul firmei kubu.weblog.ro si memoires.weblog.ro.
cu ocazia asta mi-am adus aminte si de o prezentare facuta pentru gpec care s-ar potrivi:
"In 1994 trimiteam primul e-mail, prin dial-up, la Viena. In 1995 am facut conturi de e-mail tuturor colegilor din liceul unde studiam si, apoi, in '98 am pus Internet in caminul Facultatii de Automatica si Calculatoare.
In 1999 dezvoltam software pentru transmisii prin satelit si administram niste servere de web-hosting si ISP. In 2000 eram un ISP mai mic si toate astea, le faceam in timpul liber.
Pana in anul 2000 am fost freelancer, iar apoi am condus cateva firme de software. Din 2003 ma ocup de comert electronic: implementat si operat magazine pentru clienti. Din 2007 incerc sa reinventez sectorul servicii pentru magazinele online."
ce nu faceam in timpul liber scrie pe linkedin - linkedin.com/in/adizamfira (puneti voi www in fata daca nu merge).

Răspunde cu citat