O sa incep prin a saluta toti membrii acestui forum, sper sa avem o relatie de colegialitate ok si sa ne ajutam reciproc in situatii nefericite.
In primul rand, dupa cum arata si numele profilului, ma cheama Andrei.. si Ionut, am 23 de ani si locuiesc in Arad. In prezent, imi castig painea prin scrierea de articole - content writer (deci, daca aveti nevoie de vreo masina de scris, astept un PM, preturi chiar bune, momentan doar limba romana, nu m-a dus capul sa invat si engleza.) Ma mai ocup si de un site de seriale online, deschis nu cu mult timp in urma, pe care incerc sa-l cresc usor-usor.
Am cochetat si cu cateva site-uri mari in trecut. In prezent, incerc sa-mi pun la cale bine aceasta "meserie", sa o pot face sa fie un job sigur, din care sa pot castiga cat mai bine pe viitor, si sa investesc in formarea unei echipe.
Ca hobby-uri, am jocurile pe calculator, ps, dar si fotbalul pe care il joc in fiecare week-end alaturi de prieteni, colegi, ca sa ne mai destindem si sa mai iesim putin din "online". De altfel, in urma cu 5-6 ani si am jucat putin pe la UTA. Tot la hobby-uri s-ar incadra si calatoritul, desi pentru asta iti trebuie destul de multi bani, indiferent ca vorbim de Romania, sau strainatate.
In prezent, caut sa ma mut spre zona Olteniei - Dolj, Gorj. Cam acesta sunt eu, daca aveti orice alte intrebari, voi raspunde la ele cu cea mai mare placere.
Bine v-am gasit!

.
Răspunde cu citat

!
!