Salut,
Din motive nestiute nici de mine, nu mi-am facut prezentarea, asa ca fairplay ar fi sa spun cateva cuvinte despre mine.
Numele meu este Teodorescu Catalin Iulian, am 28 de ani ( impliniti acum 28 de zile ), locuiesc in Constanta, intr-un apartament de 2 camere luat prin "metoda" Prima Casa, locuiesc cu viitoarea mea sotie ( la anul am nunta deci "m-a machidonesc").
Am inceput cu webdesignul acum 12 ani, cand am inceput sa bajbai html-ul, cativa ani mai tarziu am dat de SEO, pe vremea aceea nu stiam ca se numeste asa dar cu timpul am aflat, si cred ca am prins o pasiune de a acumula informatii despre acest domeniu incat acum vreo 7 ani de zile imi doream sa ajung la locul de munca actual.
Momentan, sunt SEO Boy al unei companii din Constanta care produce componente si template-uri pentru Joomla!, am cativa clienti in particular care le fac maintenanta la site + alte servicii de seo!
Ma simt o fire foarte distractiva si prietenoasa, de fel nu prea imi ia mai mult de 1-2 ore sa ma familiarizez si sa ma imprietenesc cu persoanele dintr-un grup deci consider ca este un avantaj destul de bun ptr mine.
P.S: Imi place foarte mult muzica romaneasca ( hora, sarba, batuta ... dar deaia tata sa-mi sara ciorapii din picioare ), house-ul, hip-hop-ul ( am facut si street-dance cand am fost prin liceu, 1 singur baiat cu 8 gagici), cand o iau pe carare pot sa ma distrez si pe manele, nu am nici o problema dar si pe ROCK
!
Cu cativa dintre voi am si discutat, incheiat mici dealuri pentru anumite servicii, deci ma simt multumit de serviciile pe care le gasesc aici dar si informatiile pe care le pot acumula
Cam atat am avut de zis despre mine, care ajungeti la mare, tzar si la mine sa bem o bere ( fara weekenduri ca sunt full cu nuntile,botezurile, etc sau anuntat din timp )![]()

).
!
), cand o iau pe carare pot sa ma distrez si pe manele, nu am nici o problema dar si pe ROCK
Răspunde cu citat