Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Prezentare personala

teocatalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    27th January 2016
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    113
    Putere Rep
    18

Cool Prezentare personala

Salut,

Din motive nestiute nici de mine, nu mi-am facut prezentarea, asa ca fairplay ar fi sa spun cateva cuvinte despre mine.

Numele meu este Teodorescu Catalin Iulian, am 28 de ani ( impliniti acum 28 de zile ), locuiesc in Constanta, intr-un apartament de 2 camere luat prin "metoda" Prima Casa, locuiesc cu viitoarea mea sotie ( la anul am nunta deci "m-a machidonesc" ).

Am inceput cu webdesignul acum 12 ani, cand am inceput sa bajbai html-ul, cativa ani mai tarziu am dat de SEO, pe vremea aceea nu stiam ca se numeste asa dar cu timpul am aflat, si cred ca am prins o pasiune de a acumula informatii despre acest domeniu incat acum vreo 7 ani de zile imi doream sa ajung la locul de munca actual.

Momentan, sunt SEO Boy al unei companii din Constanta care produce componente si template-uri pentru Joomla!, am cativa clienti in particular care le fac maintenanta la site + alte servicii de seo !

Ma simt o fire foarte distractiva si prietenoasa, de fel nu prea imi ia mai mult de 1-2 ore sa ma familiarizez si sa ma imprietenesc cu persoanele dintr-un grup deci consider ca este un avantaj destul de bun ptr mine .

P.S: Imi place foarte mult muzica romaneasca ( hora, sarba, batuta ... dar deaia tata sa-mi sara ciorapii din picioare ), house-ul, hip-hop-ul ( am facut si street-dance cand am fost prin liceu, 1 singur baiat cu 8 gagici ), cand o iau pe carare pot sa ma distrez si pe manele, nu am nici o problema dar si pe ROCK !

Cu cativa dintre voi am si discutat, incheiat mici dealuri pentru anumite servicii, deci ma simt multumit de serviciile pe care le gasesc aici dar si informatiile pe care le pot acumula

Cam atat am avut de zis despre mine, care ajungeti la mare, tzar si la mine sa bem o bere ( fara weekenduri ca sunt full cu nuntile,botezurile, etc sau anuntat din timp )

NickNam3s este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2017
    Vârstă
    37
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Asteptam si invitatia la nunta...

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    27th January 2016
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    113
    Putere Rep
    18

Implicit

Da da da mai este pana-n Iulie

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    36

Implicit

Bine ai venit!

PS Dans dans dar nici un cuvant de geamparale ?!

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    27th January 2016
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    113
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    Bine ai venit!

PS Dans dans dar nici un cuvant de geamparale ?!
    Sunt cam plictisit de ele ... prefer: brasoveanca,musamaua, matura, ofitareasca(dansul studentilor mai este numit in alte parti), romanul, fedelesul

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de teocatalin Vezi Post
    ... prefer: brasoveanca,musamaua, matura, ofitareasca(dansul studentilor mai este numit in alte parti), romanul, fedelesul
    Romanian, please...

devdigs este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th October 2017
    Locaţie
    Texas
    Vârstă
    31
    Posturi
    0
    Putere Rep
    0

Implicit Hello here my answer is

Citat Postat în original de teocatalin Vezi Post
    Salut,

Din motive nestiute nici de mine, nu mi-am facut prezentarea, asa ca fairplay ar fi sa spun cateva cuvinte despre mine.

Numele meu este Teodorescu Catalin Iulian, am 28 de ani ( impliniti acum 28 de zile ), locuiesc in Constanta, intr-un apartament de 2 camere luat prin "metoda" Prima Casa, locuiesc cu viitoarea mea sotie ( la anul am nunta deci "m-a machidonesc" ).

Am inceput cu webdesignul acum 12 ani, cand am inceput sa bajbai html-ul, cativa ani mai tarziu am dat de SEO, pe vremea aceea nu stiam ca se numeste asa dar cu timpul am aflat, si cred ca am prins o pasiune de a acumula informatii despre acest domeniu incat acum vreo 7 ani de zile imi doream sa ajung la locul de munca actual.

Momentan, sunt SEO Boy al unei companii din Constanta care produce componente si template-uri pentru Joomla!, am cativa clienti in particular care le fac maintenanta la site + alte servicii de seo !

Ma simt o fire foarte distractiva si prietenoasa, de fel nu prea imi ia mai mult de 1-2 ore sa ma familiarizez si sa ma imprietenesc cu persoanele dintr-un grup deci consider ca este un avantaj destul de bun ptr mine .

P.S: Imi place foarte mult muzica romaneasca ( hora, sarba, batuta ... dar deaia tata sa-mi sara ciorapii din picioare ), house-ul, hip-hop-ul ( am facut si street-dance cand am fost prin liceu, 1 singur baiat cu 8 gagici ), cand o iau pe carare pot sa ma distrez si pe manele, nu am nici o problema dar si pe ROCK !

Cu cativa dintre voi am si discutat, incheiat mici dealuri pentru anumite servicii, deci ma simt multumit de serviciile pe care le gasesc aici dar si informatiile pe care le pot acumula

Cam atat am avut de zis despre mine, care ajungeti la mare, tzar si la mine sa bem o bere ( fara weekenduri ca sunt full cu nuntile,botezurile, etc sau anuntat din timp )
    best information

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Brava, pentru toate!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dezvoltare personala in Romania
    De Marcous în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th August 2016, 23:57
  2. [Caut] Articole dezvoltare personala
    De alex.web în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th October 2015, 14:57
  3. Plati prin sms - experienta personala
    De edy12006 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th October 2014, 22:03
  4. Prezentare Personala
    De Pîrvan Marian în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th February 2012, 11:24
  5. Webmasteri din Romania (opinie personala)
    De Scorpiono în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th April 2007, 01:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •