Bine v-am găsit. Mă numesc Sabin și sunt cam martalog în comparație cu media de vârstă prezentă pe site. În fine, vreo 40 de primăveri. Motiv pentru care, evident, îmi cer scuze - : )
Sunt - cum s-ar spune - în registrul It-iștilor, tipul ăla pasabil care livrează conținut pentru site-uri.
Ca formație și experiență profesională sunt jurnalist, vreo 20 de ani de presă, cam toate genurile (cu o preeminență, totuși, în zonele presei culturale/și/de satiră și umor), în fine, cu mii de articole publicate(online și print) așa că, cel puțin din punctul ăsta de vedere, nimic din ce înseamnă conținut nu mi-e străin)
Cu experiență și în zona publicitară (copywriting) însă total afon în ceea ce înseamnă programare, webdesign, SEO and so on. Vorba aia, caut complementaritatea -
Trăitor în uk de vreo 6 ani (cu foste afaceri în zona imobiliară) pregătit să fac - la capătul unui proiect personal - joncțiunea cu zona virtuală.
Momentan am dezvoltat (de foarte puțin timp) un site de nișă - în zona entertainmentului - pentru diaspora (și nu numai), site care cunoaște un debut promițător. Proiectul are o specificitate aparte și -tot de acolo - își trage nucleul managerial pe care mizez. Ce caut pe acest forum ? Ei bine, caut dialog/schimb de opinii, informații/parteneriate/colaborări și minți avide să crească.
Cheers!

Răspunde cu citat