Salutare, ma numesc Daniel si am 17 ani. In online din 2006-2007.
Sunt bazat pe: CSS, HTML, , Wordpress, photoshop.
Mai putin bazat pe: Php, SEO
Salutare, ma numesc Daniel si am 17 ani. In online din 2006-2007.
Sunt bazat pe: CSS, HTML, , Wordpress, photoshop.
Mai putin bazat pe: Php, SEO
Salut. Esti un as daca de la 9 ani esti online. Eu nici PC nu visam atunci. Welcome.
Nimic.
Salut, bine ai venit!
Trust, but verify.
Multumesc pentru intampinare.
Adelin, pasiunea pentru online venit acum un an. Pana acum jucam metin si alte porcarii de jocuri
Bine ai venit! O sa ajungi marepoti sa incepi usor usor sa te bazezi si pe php dar si pe javascript, spun sa incerci ca sa mai ai timp si de bac. Apropo vezi ca cei de aici te angajeaza doar cu carnetul de note si juma de norma
daca nu esti ok cu scoala, te abandoneaza si ai sa ajungi haker. Apoi daca esti baiat destept dar fara bac, o sa faci ceva securitate la o banca in Bucuresti. Daca nu-ti place nici programarea o sa faci tot securitate dar la o banca in parc in Bucuresti ca agent de paza.
Am glumit! Eu cred ca ai inceput bine dar sa nu uiti de prietene, tineretea este a ta nu merita sa o dai pe seo sau programare. Mai intelegi ceva? Vezi ca in IT trebuie sa ai talent sa aburesti lumea... daca faci ce zice fiecare o iei razna, sa te documentezi si sa faci doar ce crezi tu nu ce moftesc pardon poftesc toti. Sa nu apelezi la solutii minune ca-ti iei teapa, chiar si rezultatele din IT se obtin cu multa munca. Sa nu iei lucrari pe lasa ca te platesc eu... tu sa faci si sa dregi ca e teapa iar. Cine are nevoie de ceva cu adevarat plateste. Cel mai bine lucrezi pe procent. Incasezi 20% lucrezi 20% apoi inca 30 etc. Ai grija ca cel mai usor le este unora sa comande si apoi sa abandoneze proiectul in diferite stadii. Si eu pot sa dau un tel sa-mi pregateasca un avion, vorbesc 5 minute dar sa ma duc sa platesc 4000 de euro ora de zbor... Vrei sa mai scriu? Nu cred.
Multa bafta in toate cele bune!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)