Cred ca sunt vreo 2 ani de cand urmaresc seopedia insa abia acum am avut ocazia sa reusesc sa ma inscriu. Vechea modalitate (cea in care trebuia sa trimiti mail) era total ineficienta datorita faptului ca am trimis mai multe mailuri dar nu am primit raspuns la nici unul.
Despre mine ce pot sa spun. Cred ca sunt genul de tanar care se afla la pragul dintre adolescenta si maturitate (am 17 ani) datorita faptului ca uneori imi place sa fac "chestii de oameni mari"insa alteori comportamentul imatur isi spune cuvantul.
Ceilalti ma caracterizeaza ca fiind entuziast si cea mai polivalenta persoana pe care o cunosc din cauza faptului ca am foarte multe ocupatii nici una asemanatoare cu cealalta. Sunt jucator semi-profesionist de fotbal, content writer, antreprenor, dj, mc, si multe altele.
Daca as locui dincolo de canalul manecii cred ca as incheia cu o fraza de genul: "Looking forward to meet each and every one of you.". Cum nu o fac, va salut pe toti si sper ca impreuna sa contribuim cat mai benefic la dezvoltarea acestei comunitati.