Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Salutare Tuturor !

angelin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Thumbs up Salutare Tuturor !

Salut! .. Let's See... Cum am ajuns pe SeoPedia .. Povestea mea suna cam asa.. De vre-un an de zile ma chinui sa fac un site.. sau mai multe.... sa le fac in asa fel incat sa-mi aduca o mica sursa de venit .. am incercat multe lucruri.. printre care si cumparare/vanzare domenii dar nu a fost ceva sa prinda la mine.. In cele din urma am facut un site de stiri .. castigam ceva banuti din Adsense.. dar am zis Nope.. e prea putin .. trebuie sa incerc altceva..
    Apoi m-am gandit la site-urile Adult. Zis si facut.. Am cumparat un script.. l-am instalat.. si am inceput si eu sa-i fac traffic, dar m-am lovit de SEO.
    Avand cont pe un site de freelanceri am postat.. proiectul meu.... incercam sa angajez .. o firma / sau niste "guys" sa-mi faca si mie SEO la site.
    Si cum era de asteptat.. au fost multe persoane care au licitat la proiectul meu.. Dar ceea ce m-a uimit a fost "scorul" eu vroiam cu $800 cineva sa-mi faca SEO la site betton..
    Dar o companie din America mi-a dat maxim .. ptr 4 keywords si ptr aproximativ 160 Backlinks-uri mi-a cerut $19,800.00 .. cu optiunea de a plati lunar cate $1600 ... Si atunci .. am zis.. Weeeey.. catzi bani aici.. Dar ce fac astia la site-uri de cer atatia bani ? oare fac avioane ?:-s .. Nope Fac SEO .. Daca ei fac .. eu de ce nu pot face... si in felul asta.. am ajuns sa fiu aici.. sa va cer sfaturi.. si.. cand o sa pot.. sa ofer sfaturi ...
    Now.. stiu k prezentarea trebuia.. la inceput dar nah.. Numele meu este Angelin .. sunt din Galati, am 22 de ani.. si sunt student la Drept.. dar am o pasiune F f f f mare ptr IT. atat hardware cat si software.. ! .. Ce sa spun.. Va salut.. pe toti.. ! Si va multumesc ptr k m-ati primit in comunitatea voastra.. Succes Tuturor :*

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

Implicit

Bun gasit, si sper sa ne ajutam reciproc !

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Bine ai venit.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    41

Implicit

Bine ai venit!

In legatura cu pretul mare cerut de unii in comparatie cu tentatia de a face singur un lucru care pare simplu, am citit un banc zilele astea:

O cucoana suna un instalator sa vina sa-i repare instalatia, ii spune ca ii picura undeva si incet ii distruge podeaua de lemn din bucatarie.
    Vine instalatorul, se uita, isi ia cheia franceza si da o lovitura scurta la un cot al instalatiei. Picurarea inceteaza. Ii cere femeii 1000 de dolari pt asta.

"Pentru ce asa mult, doar ai dat o singura lovitura?" intreaba femeia suparata.
    "Pai 50 pentru deplasarea la domiciliu si restul pentru ca am stiut unde sa lovesc ca sa opresc picurarea si sa nu iti produc o inundatie mai mare".

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Bine ai venit!

In legatura cu pretul mare cerut de unii in comparatie cu tentatia de a face singur un lucru care pare simplu, am citit un banc zilele astea:

O cucoana suna un instalator sa vina sa-i repare instalatia, ii spune ca ii picura undeva si incet ii distruge podeaua de lemn din bucatarie.
    Vine instalatorul, se uita, isi ia cheia franceza si da o lovitura scurta la un cot al instalatiei. Picurarea inceteaza. Ii cere femeii 1000 de dolari pt asta.

"Pentru ce asa mult, doar ai dat o singura lovitura?" intreaba femeia suparata.
    "Pai 50 pentru deplasarea la domiciliu si restul pentru ca am stiut unde sa lovesc ca sa opresc picurarea si sa nu iti produc o inundatie mai mare".
    Bun bancu merci So ? sa-i platesc pe aia sa-mi loveasca site-u cu un SEO beton ? sau sa ma pun sa invatz SEO ? Tu ce ai alege?
    Cum e mai bine.. sa-i dai cuiva peste sa manance.. sau sa-l inveti sa pescuiasca ?

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    35

Implicit

Bine ai venit pe Seopedia!
    Stii cum e: daca habar nu ai de domeniu, nu ai cum sti daca pretul cerut este sau nu corect. Sa inveti ceva nu strica, dar asta nu garanteaza ca vei face treaba buna.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Da cati anisori ai tu?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Da cati anisori ai tu?
    22 Why ?:-s

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare tuturor forumistilor
    De palex1988 în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th August 2009, 09:32
  2. Salutare tuturor
    De daniweb în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:10
  3. Salutare tuturor
    De Nichita în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5