Salut! .. Let's See... Cum am ajuns pe SeoPedia .. Povestea mea suna cam asa.. De vre-un an de zile ma chinui sa fac un site.. sau mai multe.... sa le fac in asa fel incat sa-mi aduca o mica sursa de venit .. am incercat multe lucruri.. printre care si cumparare/vanzare domenii dar nu a fost ceva sa prinda la mine.. In cele din urma am facut un site de stiri .. castigam ceva banuti din Adsense.. dar am zis Nope.. e prea putin .. trebuie sa incerc altceva..
Apoi m-am gandit la site-urile Adult. Zis si facut.. Am cumparat un script.. l-am instalat.. si am inceput si eu sa-i fac traffic, dar m-am lovit de SEO.
Avand cont pe un site de freelanceri am postat.. proiectul meu.... incercam sa angajez .. o firma / sau niste "guys" sa-mi faca si mie SEO la site.
Si cum era de asteptat.. au fost multe persoane care au licitat la proiectul meu.. Dar ceea ce m-a uimit a fost "scorul" eu vroiam cu $800 cineva sa-mi faca SEO la site betton..
Dar o companie din America mi-a dat maxim .. ptr 4 keywords si ptr aproximativ 160 Backlinks-uri mi-a cerut $19,800.00 .. cu optiunea de a plati lunar cate $1600 ... Si atunci .. am zis.. Weeeey.. catzi bani aici.. Dar ce fac astia la site-uri de cer atatia bani ? oare fac avioane ?:-s .. Nope Fac SEO ..Daca ei fac .. eu de ce nu pot face... si in felul asta.. am ajuns sa fiu aici.. sa va cer sfaturi.. si.. cand o sa pot.. sa ofer sfaturi ...
Now.. stiu k prezentarea trebuia.. la inceput dar nah.. Numele meu este Angelin .. sunt din Galati, am 22 de ani.. si sunt student la Drept.. dar am o pasiune F f f f mare ptr IT. atat hardware cat si software.. ! .. Ce sa spun.. Va salut.. pe toti.. ! Si va multumesc ptr k m-ati primit in comunitatea voastra.. Succes Tuturor :*