Buna seara dragi utilizatori ai comunitatii Seopedia. Eu sunt Ioana, am 24 de ani si am venit aici la voi pentru a invata cate ceva despre SEO. In prezent scriu articole si urmeaza sa imi fac un blog personal.
Buna seara dragi utilizatori ai comunitatii Seopedia. Eu sunt Ioana, am 24 de ani si am venit aici la voi pentru a invata cate ceva despre SEO. In prezent scriu articole si urmeaza sa imi fac un blog personal.
Bine ai venit, Ioana. Sedere placuta.
@all - 3 pagini pentru acest subiect. Cine da mai mult?
Buna Ioana,
Vad ca ti-a luat 2-3 luni sa-ti faci curaj sa ne saluti, si eu sunt emotiv.
Asteptam un link cand iti faci curaj sa publici blogul, precum si zodia, culoarea preferata, numarul norocos, numarul de telefon norocos si alte asemenea.
Bun venit!
Retired
Bine ai venit, sper sa ne inveti si pe noi cateva din tainele unui content writer.
P.s mai sunt si alte persoane de gen feminin deci iti poti face si prietene.
Nu am asa multa experienta in content writing. Am venit ca sa invat plus poate gasesc si cateva colaborari. Multumesc pentru primirea calduroasa.
Bine ai venit !
PS - Pentru cine scrii articole ?
Bine ai venit !
Welcome, darling !
ps: e-n natura băieților să (încerce să) fie atât de indiscreți, dar nu te lăsa intimidată de încercările lor de a câștiga niște pariuri (vezi pronostic Bogdan - 3 pagini/topicul prezent)
ps la PS-ul tău: @ Scribul - seriously ?![]()
Tu ce zici ?
PS - Raspunde doar daca nu crezi ca e un pretext sa umplem alea 3 pagini![]()
fara poza - 3 pagini
cu poza - 15 pagini
cu poza + facebook = 25 pagini
cu poza + facebook + status single = cade forumul.
PS bine ai venit![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)