Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Bine v-am gasit :)

GeorgeA Guest

Implicit Bine v-am gasit :)

Salutare !

Ma numesc George , 18 ani , Iasi. Momentan elev intra(doom2) 12a , viitor student la Infoiasi/Ac :p .

Nu am vreun proiect din domeniul SEO/Internet Marketing cu care sa ma laud momentan , dar sper ca pe viitor se va schimba situatia.

Sper sa ne intelegem bine .

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Cu 11 posturi in prima ora pe forum, greu Sper sa nu mai faci la fel si pe viitor, Anyway, welcome

GeorgeA Guest

Implicit

Noi acu 2-3 ani jucam DT miro :p .Si de ce zici ca este nu este recomandat ce-am facut eu?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Pentru ca, nu e forum de divertisment si hobby-uri.

Pentru ca, apreciem oamenii care stiu ce spun..si nu doar cei care spun mult si fara rost.

Pentru ca, avem o regula (mai mult ca sigur ca ai observat-o) pentru noii useri, care specifica faptul ca link-uri active se pun abia dupa 10 posturi.

Pentru ca, daca nu am tine cont de regula asta, altii useri s-ar simti nedreptatiti, ei respectand in prealabil aceste reguli.

Bine ai venit.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

GeorgeA Guest

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pentru ca, nu e forum de divertisment si hobby-uri.
    Si relevanta la intrebarea mea este ... ? Am spus bancuri/pus link-uri catre videoclipuri/poze amuzante ? Nu vad legatura dintre divertisment si hobby-uri si ceea ce am postat pana acum. As dori sa ma lamuresti in aceasta privinta,sa stiu unde am gresit.

Consider ca fiecare din post-urile mele au adaugat la valoarea threadurilor respective.

Pentru ca, apreciem oamenii care stiu ce spun..si nu doar cei care spun mult si fara rost.
    Sa-nteleg ca am vorbit mult si fara rost. Din nou te rog sa evidentiezi ce din ceea ce am spus pana acum este "fara rost" , ca sa nu aruncam vorbe in aer.

Pentru ca, avem o regula (mai mult ca sigur ca ai observat-o) pentru noii useri, care specifica faptul ca link-uri active se pun abia dupa 10 posturi.
    Pentru ca ai observat , ca un administrat vigilent ce esti, ca nu am postat nici un link activ('activ' as in - se poate da "click" pe el) .

Pentru ca, daca nu am tine cont de regula asta, altii useri s-ar simti nedreptatiti, ei respectand in prealabil aceste reguli.
    Nici nu ar avea cum sa nu respecte regula datorita softului forumului care nu permite post-area mesajului cu linkuri "active" in el. Si mi se pare foarte comic ceea ce ai spus acum referitor la cum s-ar simti ei "neindreptatiti", dar nu mai comentez nimic referitor la subiectul asta, pentru ca stim amandoi ca aceasta masura este implementata in principal impotriva spam-ului .

Bine ai venit.
    Multumesc !

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Citat Postat în original de GeorgeA Vezi Post
    Si relevanta la intrebarea mea este ... ?
    Exemplele date de mine se refera la faptul ca ai facut 10 posturi intr-o ora. Pe forumuri de divertisment poti face 10 posturi in 5 minute..aici daca le faci...e suspectat de spam.

Pentru restul citatelor comentate de tine...e valabila fraza anterioara. Ai interpretat gresit mesajele mele.

Ca iti convine sau nu..noi avem o regula aici. Si o sa trebuiasca sa o respecti.

GeorgeA Guest

Implicit

Eram sub impresia ca in functie de calitatea lor se poate determina daca posturile se considera spam sau nu , si nu de numarul acestora.

Daca mai este un regulament in afara de: forum.seopedia.ro/showthread.php?t=433 care ar trebui "studiat" , nu m-ar deranja sa-l vad acum pentru a nu mai avea probleme pe viitor pentru ca cel in cauza nu interzice nimic din ceea ce am facut pana acum (nici o reglementare referitoare la numarul de posturi pe ora,sau de postarea unui URL nu ca hyperlink,ci ca text ) , .

Edit: Respect cu placere "regula", numai sa vad si eu "regula" care zice ca am procedat "gresit".

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Eram sub impresia ca in functie de calitatea lor se poate determina daca posturile se considera spam sau nu , si nu de numarul acestora.
    Nu as spune ca posturile tale au avut o calitate apreciata..si ar fi bine sa nu trecem la analiza lor.
    Intelege ca e o regula pe forumul asta. Nu un Regulament. Se dau infractiuni pentru postari numeroase in scurt timp.

Simplu ca "buna ziua". iti convine..ramai...nu..ne poti urmari dinafara.

GeorgeA Guest

Implicit

Nu as spune ca posturile tale au avut o calitate apreciata..si ar fi bine sa nu trecem la analiza lor.
    Pai sa trecem la analiza lor, ca e forum/comunitate ca sa invatam unii de la altii, sa nu repetam greselile altora. Am incercat sa ajut,daca am spus ceva incorect, e de preferat sa ma corectati,sa nu mai citeasca si altii "prostiile" care le-am scris sa le ia cumva "de bune".

Se dau infractiuni pentru postari numeroase in scurt timp.
    Si daca am timp sa intru numai o ora pe zi pe forum ce o sa fac ? O sa postez numai 10 posturi pe zi ? Zi-mi si mie care e limita aia referitoare la cat anume se considera "postari numeroase in scurt timp" ca sa stiu si eu , ca nu o pot "ghici".

Dupa cum vezi, incerc sa cooperez, si as aprecia daca m-ai lamuri prin a raspunde la subiect, fara sa ocolesti problemele.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Pai sa trecem la analiza lor, ca e forum/comunitate ca sa invatam unii de la altii, sa nu repetam greselile altora. Am incercat sa ajut,daca am spus ceva incorect, e de preferat sa ma corectati,sa nu mai citeasca si altii "prostiile" care le-am scris sa le ia cumva "de bune".
    "Experienta" ta de blue hat, cred ca e destul de redusa. Si oricum nu prea isi are locul aici. Noi nu catalogam lucrurile ca black, white sau blue hat, ci ca fiind conforme unor criterii deja stiute.

Nu am vazut in cele 10-15 posturi ale tale, un aport pe care cineva de aici sa il aprecieze, inca.

Si daca am timp sa intru numai o ora pe zi pe forum ce o sa fac ? O sa postez numai 10 posturi pe zi ? Zi-mi si mie care e limita aia referitoare la cat anume se considera "postari numeroase in scurt timp" ca sa stiu si eu , ca nu o pot "ghici".
    Regula se aplica userilor noi care intr-o ora posteaza n posturi.
    Zilele urmatoare te asteptam sa ne impartasesti experienta cu mai multe posturi. Dar azi, postarile tale lasa impresia unui spamer.

Sper sa intelegi aspectul asta.

Dupa cum vezi, incerc sa cooperez, si as aprecia daca m-ai lamuri prin a raspunde la subiect, fara sa ocolesti problemele.
    Nu se plange nimeni de necooperarea ta. Tocmai iti explic cum stau lucrurile pe forumul asta. Fara "ocoliri".

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. bine v-am gasit
    De Lupanu în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th January 2009, 15:30
  2. Bine v-am gasit!
    De Prometeu în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th October 2007, 18:15
  3. Bine v-am gasit
    De rth în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5