Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 79 din 79

Subiect: Buna!

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Mersi, n-am timp sa va raspund la toti, imi cer scuze. N-as vrea sa mai agit apele. Si n-as vrea sa mai umplem paginile, deja se vorbeste. Voi fae o pauza de la forum si poate o sa ne revedem dupa o perioada.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Toti avem pe cineva cu care nu ne intelegem, e inevetabil.
    Fa-ti o lista cu persoane care sunt deschise cu tine, persoane care nu consideri ca te ia la misto si comunica doar cu ei, sfatul meu ar fi sa ingori pe restul care nu te incantata.
    E o problema de comportament, atitudine, personalitate, pur simplu unii se inteleg mai bine cu cei care suporta glumele, alti rautatile si tot asa.
    Daca ai nevoie de vrun sfat, eu te ajut.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Geany Vezi Post
    Aproape toata lumea a vazut discutii pe acel topic si nu s-a intervenit. Mi s-a spus tot timpul sa ignor, sa suport, sa nu dau importanta, in loc sa se vorbeasca cu persoanele respective ca sa inceteze. Valentin a venit doar peste problema de fond, n-am nimic cu el, doar ca nu m-am asteptat. El a avut chef sa se amuze putin, intamplator tot acolo. Ideea este ca n-am nimic cu nimeni, nu la mine este problema. Si sper sa ramana lucrurile asa. Mersi.
    Eu zic sa NU mai ingori, sa NU mai suporti, si sa DAI importanta, ... asa ca pune aici postarile care te-au deranjat, sa vada toata lumea, ce oameni sunt pe forum.

Asa este cel mai corect, scapam de atata barfa.

As dori, daca se poate sa ne spui si cine te-a sfatuit, si mai ales cine trebuia sa vorbeasca cu acele persoane (care?) si ce sa inceteze.

Asa clarificam o data toata telenovela.

off: pentru matrimoniale exista site-uri specializate, cat si pentru lupte intre cocosi. Nu suntem clinica de recuperare si nici azil, aici facem seo.
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th June 2013 la 17:56.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Eu zic sa NU mai ingori, sa NU mai suporti, si sa DAI importanta, ... asa ca pune aici postarile care te-au deranjat, sa vada toata lumea, ce oameni sunt pe forum.

As dori, daca se poate sa ne spui si cine te-a sfatuit, si mai ales cine trebuia sa vorbeasca cu acele persoane (care?) si ce sa inceteze.

off: pentru matrimoniale exista site-uri specializate, cat si pentru lupte intre cocosi. Nu suntem clinica de recuperare si nici azil, aici facem seo.

Fie cum vrei, o sa revin in 3 zile.

OFF: Scuza-mi nestiinta, e forumul tau?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Vreau sa incheiem cu toata discutia asta. Intentionam sa caut "dovezi" prin care sa demonstrez ca ceilalti membrii (celelalte membre) care s-au inscris recent nu au fost tratati (tratate) in felul acesta, nu au fost ridiculizati prin acel topic, dar vreau sa incheiem cu toata povestea asta.

Cred ca cele doua OFF-URI ale noastre sunt de fapt si ofurile noastre. TE-AM RUGAT FRUMOS, de la prima ta postare pe acel topic, sa nu te mai legi de mine in acel topic pe chestiuni care nu tin de SEO. Si cred ca ar fi trebuit sa te opreasca si membrii care sunt mai apropiati de tine, poate ca asa era frumos. Glumele acolo puteti sa vi le faceti intre voi, va cunoasteti, va permiteti intre voi, dar cand sunt facute la adresa unui nou membru nu arata decat faptul ca nu este acceptat in comunitate. Si sa stii ca nu intamplator am avut prima postare pe forum citandu-te pe tine. Am vrut singura sa "ma bag in gura lupului", ca sa ma exprim direct, sa-ti dau ocazia sa te iei de mine, PE LUCRURI LEGATE DE SEO. As fi procedat la fel si cu Dan, dar n-am gasit ceva postat de el la care sa am ceva de spus. Mai caut...Nu am crezut ca o sa deranjeze numele meu, avatarul meu... M-am nascut si eu, ca si tine, cu un corp, de femeie sau barbat, mi s-a dat apoi si un nume...Nici eu, nici tu nu avem vreo contributie directa in acest sens. Chiar as vrea sa ne intalnim o data fata in fata, cine stie, poate ca o sa se organizeze vreo intalnire intre membrii si o sa fim prezenti, dar s-ar putea sa-ti cam fie rusine de tine pentru directia in care te-ai dus. Si daca tot vorbim de SEO, sa stii ca am 2 site-uri pe pozitia 1 in cautari (unul pe .ro, cuvant cheie de peste 10 000 000 cautari, unul pe com, cuvant cheie cu peste 100 000 000 cautari, nu ti le zic ca sa nu ma trezesc cu mii de linkuri spam sau cu report ) + cateva site-uri pe prima pagina, deci cred ca am preocupari care merg dincolo de ruj si poate am ceva de spus si in directia SEO, altfel n-as fi fost aici.

Asa ca te mai rog o data: TOM TE ROG FRUMOS sa nu te mai iei de mine cu chestiuni care nu tin de SEO. Nu voi mai avea avatar pana cand nu ma voi simti acceptata in aceasta comunitate si nu se vor mai face glume pe seama mea legandu-va de avatarul meu. Ca sa te linistesti, am venit aici pentru SEO, daca este sa intru pe acest forum vreau sa o fac pentru informatii legate de SEO. O sa deschid un topic cu subiect SEO, doar ca astept sa treaca o luna ca sa pot posta si linkuri, pentru ca am nevoie.

Deci va rog sa nu mai postati in acest topic, eventual se poate inchide, mi s-a facut ieri si propunerea asta. Multumesc tuturor de primire, chiar si lui Tom, Dan sau Catalin.
    Ultima modificare făcută de Geany; 15th June 2013 la 12:49.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@GEANY. Eu astept postarile, foloseste "raspunde cu citat" din drepata jos.

Sa discutam pe ele. Din pacate nu mi-ai raspuns la ce te-am rugat, asa ca mai astept.

Eu am impresia ca vorbesti prostii, si te victimizezi, asa ca sunt nevoit sa cer postarile, ca sa ma convinga. Eu stiu ce, cand si cum scriu.

Pune si tu 2-3 linkuri, sau "quotes", e mai simplu. Asta te-am rugat, indiferent daca dureaza 3-4 zile, astept. Eu nu ma iau de tine, nu am facut-o si nu o fac, cer doar sa aduci dovezi pentru acuze, pentru ca daca nu exista postari jignitoare, tot ce ai scris tu e inutil.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Tom, tu te-ai legat primul de mine in acel topic "o fi de la nume, o fi de la avatar?". Glumele care s-au facut dupa aceea la adresa mea s-au facut de membrii care sunt mai apropiati de tine, dar te-ai mai legat si tu. Si ieri ati continuat cu ironii la adresa mea. Nu inteleg de ce mi se da atata "importanta". Rog sa se inchida topicul.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Geany, eu sunt de parere ca ar trebui sa incetezi cu rolul de victima. Au fost niste glume. Le poti accepta?

O sa inchid topicul. Te asteptam cu primul post legat de SEO.

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
    De Tom în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 9th April 2013, 15:07
  2. Bună !
    De Zina în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 25th January 2011, 07:18
  3. Buna
    De bunt în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 21:14
  4. Buna seara Romania, buna seara Budapesta!
    De machete în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 7th October 2010, 15:30
  5. Buna seara prieteni, buna seara Seopedia
    De aucr în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii