N-am vazut pe nimeni (sau aproape pe nimeni) sa intervina pentru mine. Probabil ca m-am agitat...e mai greu cand ai 0 prieteni si esti membru nou.
Si eu tot 0 prieteni am, vrei să ne împrietenim ?Promit că o să te apăr și nu o să se mai lege nimeni de tine.
Geanina acum vorbind serios, uitându-mă pe acel topic, am observat că Valentino a făcut o remarca (nevinovată zic eu) legată de tine fără ca nimeni altcineva să "ii dea apă la moară" până când ai intervenit tu. Nu cred că are nimeni nimic cu tine.
Aproape toata lumea a vazut discutii pe acel topic si nu s-a intervenit. Mi s-a spus tot timpul sa ignor, sa suport, sa nu dau importanta, in loc sa se vorbeasca cu persoanele respective ca sa inceteze. Valentin a venit doar peste problema de fond, n-am nimic cu el, doar ca nu m-am asteptat. El a avut chef sa se amuze putin, intamplator tot acolo. Ideea este ca n-am nimic cu nimeni, nu la mine este problema. Si sper sa ramana lucrurile asa. Mersi.
Geanina, sfatul meu, ca si al altor colegi de forum este sa nu pui la suflet fiecare post care face referire la tine, in mod direct sau indirect. Nu face sa te necajesti.
Sti cum e cu baietii cand vad o fata frumoasa, se dau si ei mai importanti dar nu cred (si am citit toate posturile) ca a zis cineva in mod serios ceva de rau. Inclusiv Valentino care a facut aluzie la alte personaje fictive (Oana S.), remarca lui ca poate nu ai fi femeie si ai fi un user banat eu am luat-o tot ca pe o gluma.
Poza ta de la avatar si faptul ca ai zis ca e reala i-a agitat si mai mult (chiar, sa o pui la loc, e frumoasa). Nu sunt foarte multe fete pe aici si e oarecum normal sa primesti ceva mai multa atentie (deja suntem pe pagina 6 acum).
Discutiile si faptul ca vrei sa te retragi de pe forum poate fi ca nisipul miscator, cu cat te agiti mai tare cu atat te adancesti mai mult si nu rezolvi nimic.
Topicul "257" e ca Elvetia, acolo e zona neutra, poti sa zici ceva ce in alta parte ar fi ceva de rau, dar acolo este acceptat fara sa afecteze (cred ca e unanim acceptata aceasta idee fara ca cineva sa o fi impus). Pe langa grijile cotidiene si stresul Pandelor si Pinguinilor din online, topicul "257" este cateodata o mica doza de umor si binedispozitie. Am pierdut 10 zile sa il citesc pe tot, cand avea vreo 300 pagini, si au fost posturi care chiar m-au amuzat copios. Dan e unul dintre "dracii" de acolo dar si cand citesti si posturi serioase ale lui vezi ca nu e numai mistocar, e si un om care gandeste si isi argumenteaza raspunsurile.
Nu o mai lua asa in serios si sa iti faci nervi degeaba, nu se merita. Acum vad ca ai alta stare de spirit ceea ce e bine. Lasa supararea si vorba Andrei: "Va fi bine".
Sper ca esti ok acum si nu pleci de aici (scuze pentru eventualele greseli, scriu de telefon si nu am mai verificat tot textul).
O zi buna.
Ce-i drept, unora li se si permite foarte mult, din pacate. Poate ca la unele iesiri in decor de pe macadam n-ar strica o pauza de calmare de 7-30 de zile (inclusiv mie cand si daca o comit).
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Geany, in postarea mea de acolo puteam sa fac referire la orice alta persoana de sex feminin pentru ca aud din ce in ce mai des despre cazuri de fete care sunt de fapt baieti pe forumuri si pe facebook, stiut fiind faptul ca fetele beneficiaza de mai mult ajutor decat baietii cand posteaza o intrebare. De obicei, nu mereu
Apoi, stiind ca avem multi useri banati, am facut o simpla gluma care nu era nicidecum un atac la tine sau o jignire, si din nou, imi pare rau ca ai perceput-o asa. Doar intamplarea a facut ca tu sa ai un topic de prezentare foarte populat, atata tot.
Imi cer scuze si sper totusi sa ramai pe forum si sa ai o activitate benefica pentru intreaga comunitate. Succes!
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Pup-o, ba, pup-o! ... se aude din peluza
Bine ai venit, Geanina![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)