Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 79

Subiect: Buna!

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Azi citeam pe acolo ca poate nu sunt femeie, ca poate sunt un fost membru deghizat, maine poate citesc niste cuvinte denigratoare la adresa mea ca femeie. Sunt niste limite de bun simt, nu este permis sa spunem chiar orice, despre oricine.

Am vrut sa spun cateva cuvinte la plecare, tocmai pentru ca am intalnit persoane OK in aceasta comunitate si n-am vrut sa parasesc forumul fara sa spun nimic.
    Ultima modificare făcută de Geany; 14th June 2013 la 01:02.

focus18 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    95
    Putere Rep
    32

Implicit

Bine ai venit Geanina, am avut o prietena cu numele asta pe vremuri.

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine ai venit!
    Cam sufocant aici

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Welcome. La cat mai multe topicuri cu atat de mult interes printre seo-isti
    Buna dimineata,

Multumesc frumos Valentino, un gest foarte frumos din partea ta. Poate imi spui, de curiozitate, cu ce anume te-am deranjat. Nu de alta dar am observat ca ai fost atent si la detalii. Ieri, imediat dupa ce ti-am raspuns, dupa ce ai vizitat topicul acesta, ai vizitat si topicul unde am avut niste probleme. Mai mult, am observat ca ai vizitat si profilul celeilalte "Buna", din 2008 (stii despre ce vorbesc), de unde te-ai inspirat, foarte vizibil, in ceea ce ai spus.

Sincer am fost socata de gestul tau, imi facusem o parere buna despre tine. Chiar am vrut sa plec de pe forum, dar m-am gandit sa-ti cer explicatii. Esti o persoana foarte sensibila? Esti razbunator? Pentru ca singura greseala pe care am facut-o fata de tine a fost sa-ti scriu username-ul gresit, atunci cand ti-am raspuns (fara intentie), dar stau si ma gandesc, pentru atata lucru sa faci asta?

Valentino, de unde sa stiu ca nu esti vreo fosta membra Seopedia deghizata? Sa spunem ca m-as gandi la lucrul acesta. Dar ce-ar fi daca as merge mai departe si as spune lucrul acesta in gura mare, de exemplu pe topicul pe care "intamplator" sa spunem ca ai avut niste probleme cu 1 zi in urma?

Eu n-as face asa ceva fara sa fiu 100%. Nici in gluma macar...Eu pot oricand demonstra ca sunt Geanina, desi e o situatie penibila sa incep sa imi dovedesc identitatea, dar tu de ce ti-ai permis sa vorbesti despre mine fara nici o dovada? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da niste explicatii. Multumesc frumos!

Imi cer scuze pentru ca s-a transformat topicul acesta in cu totul altceva. Pentru cei deranjati de prezenta mea aici, sa stiti ca nu am nimic de castigat daca raman pe acest forum, nu ofer servicii, nu am de gand sa ofer servicii, aveam de gand numai sa invat, sa ma informez (lucruri pe care le pot face si fara sa fiu membra aici), dar, in plus, vroiam sa apelez la unele servicii ale unor membrii. Ma intreb daca toti Juniorii au parte de un tratament asemanator, sau e o problema personala cu mine din partea unor anumiti membrii.
    Ultima modificare făcută de Geany; 14th June 2013 la 06:55.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Geanina, nimeni nu te uraste, nimeni nu are ceva cu tine. Nu trebuie sa iei personal ce-au spus baietii, ei au glumit. Am inteles ca nu ti se pare normal, dar repet, ei au glumit!

Si daca ai venit aici sa inveti, invata! Nu mai alege ce sa nu faci in functie de ce zice X sau Y. Pe bune. Nu te implica in discutii daca nu doresti asta, doar invata.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Geanina, nimeni nu te uraste, nimeni nu are ceva cu tine. Nu trebuie sa iei personal ce-au spus baietii, ei au glumit. Am inteles ca nu ti se pare normal, dar repet, ei au glumit!

Si daca ai venit aici sa inveti, invata! Nu mai alege ce sa nu faci in functie de ce zice X sau Y. Pe bune. Nu te implica in discutii daca nu doresti asta, doar invata.

Bogdan dar de unde stii ca au glumit? Ai vorbit tu cu Valentino de exemplu? Mi se pare ca am ajuns intr-o alta lume, aici se spun lucruri grave, nimeni nu-si cere scuze, mi se spune "ignora" sau "se glumea", dar asta e vreun forum in care unele persoane au dreptul sa se amuze pe seama altora, pur si simplu ca asa vor?

Eu atat vreau, o explicatie de la Valentino, daca va vrea sa-mi explice, in rest, nu mai am de gand sa-mi petrec timp pe forumul acesta. Considerati-ma pe mine "raspunzatoare", nu ma mai intereseaza, nu cred in asa zisele glume, e vorba de lipsa de bun simt a unor membrii Seopedia.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Geany, acel topic este locul unde lumea glumeste, face panarama si se simte bine. Nu are nimeni nimic cu tine, daca postam aici sau pe un topic separat, da, aveai tot dreptul sa crezi asta. In schimb, postand acolo, cred ca si colegii iti pot confirma ca a fost o gluma fara a avea ceva cu tine sau sa ma fi deranjat cu ceva. Nici nu se pune problema de asa ceva, avand in vedere ca singurul nostru contact a fost o urare de bun venit pe forum.

Era doar o gluma imi pare rau ca te-ai simtit jignita de chestia asta.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Te victimizezi prea mult, sincer. Aici glumim, ne mai luam si-n gura, dar na' nu e cazul sa punem la suflet si sa analizam fiecare cuvant pentru ca nu ne face bine. Incearca sa fii si tu mai degajata, ca n-avem niciunul nimic cu tine.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Geany, acel topic este locul unde lumea glumeste, face panarama si se simte bine. Nu are nimeni nimic cu tine, daca postam aici sau pe un topic separat, da, aveai tot dreptul sa crezi asta. In schimb, postand acolo, cred ca si colegii iti pot confirma ca a fost o gluma fara a avea ceva cu tine sau sa ma fi deranjat cu ceva. Nici nu se pune problema de asa ceva, avand in vedere ca singurul nostru contact a fost o urare de bun venit pe forum.

Era doar o gluma imi pare rau ca te-ai simtit jignita de chestia asta.

Eu nu am nici un prieten pe forumul asta. Sunt venita de vreo 3 zile aici, nici prietenii mei nu-si permit, am sa te citez, "panarama" cu mine din acel topic. Uitati-va va rog la acest topic si spuneti-mi daca am oprit pe cineva sa glumeasca cu mine, daca vi se pare ca nu am simtul umorului. Dar ceea ce faceti voi in celalalt topic nu are legatura cu gluma, nici nu stiu cum sa-i spun, poate bataie de joc pe seama celorlalti.

Eu am terminat oricum cu forumul acesta, am atras atentia de alaltaieri ca sunt deranjata de bataia de joc din acel topic la adresa mea. N-am mai intrat o zi pe forum si am fost lasata in pace, credeam ca s-a inteles ca nu vreau sa fiu subiect de amuzament pentru nimeni, dar ieri s-a continuat pana tarziu in noapte.

Rog administratorii, ambasadorii, cine se ocupa de forum, sa-mi arate cum s-a ras pe seama ultimei membre care s-a inscris in acest forum inaintea mea. Vreau sa vad glumele, ironiile, aluziile, la adresa membrei care s-a inscris inaintea mea. Eu sunt tare curioasa sa vad cum o femeie venita de 1-3 zile pe un forum accepta sa se vorbeasca de ea si sa fie subiect de amuzament pentru niste barbati, pe care nu-i cunoaste, fara sa zica nimic, si sa accepte acest lucru ca si ceva normal. Vreau sa vad cum s-a spus de ea pe acolo ca este un fost membru Seopedia deghizat, de exemplu.

Daca voi va cunoasteti intre voi si frecventati acel topic, puteti sa faceti bataie de joc intre voi, daca va permiteti acest lucru. Eu nu inteleg de ce eu trebuie sa suport lucrurile acestea si sa ma fac ca nu vad, sa ignor. Nu va cunosc, nu mi se pare normal ce se intampla. Eu am venit pentru SEO aici nu sa fiu amuzament pentru cei care se plictisesc. 3 zile cat am stat pe forumul asta am vazut cum tot sunt pomenita intr-un topic pe la Bar. N-am cuvinte pentru asta. DAN AMBASADOR, face referiri acide la mine de cand sunt pe forum, fara ca noi sa fi schimbat nici un cuvant. Vi se pare normal sa fiti intr-un loc in care n-ati avut nici un contact direct cu o persoana si sa vedeti ca acea persoana face aluzii, ironii, bataie de joc la adresa voastra?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Esti foarte absurda. Daca cineva glumeste cu tine pe facebook, iar gluma nu iti prieste, nu mai intri pe facebook? Sau imi spui ca-l scoti de la prieteni? Si aici pe Seopedia ii poti scoate de la prieteni, dar tie-ti va fi usor, n-ai niciunul.

Te agiti enorm. Toti iti spun in acest topic, ca ei glumesc, dar tu continui sa te simti jignita, desi, iarasi ma repet, toti spun ca au glumit.

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
    De Tom în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 9th April 2013, 15:07
  2. Bună !
    De Zina în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 25th January 2011, 07:18
  3. Buna
    De bunt în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 21:14
  4. Buna seara Romania, buna seara Budapesta!
    De machete în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 7th October 2010, 15:30
  5. Buna seara prieteni, buna seara Seopedia
    De aucr în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii