alex, ne combinam la ceva seo pentru site-ul omului, ca are pet shop online si poate ne alegem cu 2 yorkshire pentru prima pagina in google, mi se pare fair![]()
alex, ne combinam la ceva seo pentru site-ul omului, ca are pet shop online si poate ne alegem cu 2 yorkshire pentru prima pagina in google, mi se pare fair![]()
-> Alex: poti sa imi spui ce produse te intereseaza si daca le are iti spun ce pret iti poate face
-> Marylina: well, fair to you; pentru el, m-ar miraEste in pagina 3 deocamdata, tinand cont ca e UP & running (varianta asta) de 1 luna si putin, pe general, iar pe anumite kw alese de el, chiar si in prima pagina .
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
ei, acu n-aveam toate detaliile)))
glumesc, nu am unde sa tin un yorkshire, dupa cum spuneam, am deja un caniche imperial pe care nu il duc niciodata afara si a devenit povara prietenului)
Alex, am fost sincera si sunt aproape sigura ca si soarta ta ar fi pecetluita in acest caz![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Uite si un punct in plus pentru fete in societatea asta (avem cam putine).
Ea e proasta, voi nu sunteti prosti cand ne plimbati cateii, suntem noi sensibile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)