Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 30

Subiect: Primul post

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

doar spargem farfurii(mi se trage de la muzica greceasca din ultima vreme)

aa da, bine ai venit, vezi ca si cainii sunt scumpi.... un yorkshire (fantezie proprie) ajunge la 600 de euro si nici macar nu munceste pentru ei

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    doar spargem farfurii(mi se trage de la muzica greceasca din ultima vreme)

aa da, bine ai venit, vezi ca si cainii sunt scumpi.... un yorkshire (fantezie proprie) ajunge la 600 de euro si nici macar nu munceste pentru ei
    Si prietena mea m-a innebunit cu yorkshire

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

si eu l-am innebunit pe al meu... sa inteleg ca nici la ea n-a avut efect? eu cel putin n-am nici o sansa, am deja un caniche imperial care mananca f.multe resurse - timp si bani - deci are o scuza buna...

totusi sunt atat de mici si draguti... mai ales cu parul lasat luuung si pieptanat :X

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Oh da, uite un frumos inceput de zi! Sa nu crezi ca vorbim de accesoriul de 600 'iepuroi'
    Da, stiu, ti-am taiat elanul dar este mai corect sa fii sincer; ma refeream la muzica greceasca. De la ultimul (si singurul, din pacate) revelion petrecut la Constanta cu niste oameni de suflet am ramas cu o mare afinitate pentru acest gen de muzica. Chiar in momentul de fata ascult Mitropanos - Louna Park. Nu inteleg o boaba si de citit, pot spune doar ca dibuiesc litere dar asta nu ma impiedica sa am un playlist suficient de lung (1647 files) cu genul asta de muzica.
    Cat despre yorkshire-ul tau, am sa pun o intrebare unui amic/client care se ocupa cu asa ceva (are si un petshop online) si poate daca gasim un pret mai mic ai avea mai multe sanse sa obtii unul.

Cristi (si) Ursut: crede-ma ca nu stiu ce as putea sa spun despre mine, ca si small CV. Sunt un om normal (sau cel putin asa imi place sa cred), varsta este cunoscuta, insurat, 1 copil la activ, fara cazier, business, am datorii (si la Stat ) ca toata lumea, si .. si altceva nu imi dau seama ce sa-ti mai pot spune ca sa iti raspund la request.

PS: am dat un reply cu "quote" si am primit:
    An error has occurred Experthost! You must be a registered member for at least 30 days in order to post links. You are a registered member since 0 days.
    Ultima modificare făcută de EHR; 2nd November 2010 la 09:15.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

N-ai voie domne cu link-uri
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

EHR
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Chiar nu am avut niciun link. Problema era de la "arond" cand am vrut sa specific faptul ca ma adresez lui Cristi.. 30 zile nu inseamna mult.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eh, e suficient. Mai mult continuam gluma @-ul e hyperlinkat si el (vbulletinul hyperlinkeaza si e-mailurile) si probabil de aia nu esti lasat sa-l folosesti
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    si eu l-am innebunit pe al meu... sa inteleg ca nici la ea n-a avut efect? eu cel putin n-am nici o sansa, am deja un caniche imperial care mananca f.multe resurse - timp si bani - deci are o scuza buna...

totusi sunt atat de mici si draguti... mai ales cu parul lasat luuung si pieptanat :X
    S-ar putea sa aiba noroc pana la urma

Citat Postat în original de Experthost Vezi Post
    Oh da, uite un frumos inceput de zi! Sa nu crezi ca vorbim de accesoriul de 600 'iepuroi'
    Da, stiu, ti-am taiat elanul dar este mai corect sa fii sincer; ma refeream la muzica greceasca. De la ultimul (si singurul, din pacate) revelion petrecut la Constanta cu niste oameni de suflet am ramas cu o mare afinitate pentru acest gen de muzica. Chiar in momentul de fata ascult Mitropanos - Louna Park. Nu inteleg o boaba si de citit, pot spune doar ca dibuiesc litere dar asta nu ma impiedica sa am un playlist suficient de lung (1647 files) cu genul asta de muzica.
    Cat despre yorkshire-ul tau, am sa pun o intrebare unui amic/client care se ocupa cu asa ceva (are si un petshop online) si poate daca gasim un pret mai mic ai avea mai multe sanse sa obtii unul.

Cristi (si) Ursut: crede-ma ca nu stiu ce as putea sa spun despre mine, ca si small CV. Sunt un om normal (sau cel putin asa imi place sa cred), varsta este cunoscuta, insurat, 1 copil la activ, fara cazier, business, am datorii (si la Stat ) ca toata lumea, si .. si altceva nu imi dau seama ce sa-ti mai pot spune ca sa iti raspund la request.

PS: am dat un reply cu "quote" si am primit:
    An error has occurred Experthost! You must be a registered member for at least 30 days in order to post links. You are a registered member since 0 days.
    Nu-mi faci si mie o reducere?

EHR
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Nu-mi faci si mie o reducere?
    Reducere la datorii la Stat? Daca as putea, mi-as face primul
    Lasand gluma la o parte, spune-mi exact despre ce este vorba si cu siguranta gasim o solutie.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Experthost Vezi Post
    Reducere la datorii la Stat? Daca as putea, mi-as face primul
    Lasand gluma la o parte, spune-mi exact despre ce este vorba si cu siguranta gasim o solutie.
    La pet shop

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Primul meu post
    De Zorrocaesar în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st October 2010, 17:22
  2. Primul meu post ...
    De Adry în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th January 2009, 13:49
  3. primul post
    De Mar în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 8