doar spargem farfurii(mi se trage de la muzica greceasca din ultima vreme)
aa da, bine ai venit, vezi ca si cainii sunt scumpi.... un yorkshire (fantezie proprie) ajunge la 600 de euro si nici macar nu munceste pentru ei
doar spargem farfurii(mi se trage de la muzica greceasca din ultima vreme)
aa da, bine ai venit, vezi ca si cainii sunt scumpi.... un yorkshire (fantezie proprie) ajunge la 600 de euro si nici macar nu munceste pentru ei
si eu l-am innebunit pe al meu... sa inteleg ca nici la ea n-a avut efect? eu cel putin n-am nici o sansa, am deja un caniche imperial care mananca f.multe resurse - timp si bani - deci are o scuza buna...
totusi sunt atat de mici si draguti... mai ales cu parul lasat luuung si pieptanat :X
Oh da, uite un frumos inceput de zi! Sa nu crezi ca vorbim de accesoriul de 600 'iepuroi'![]()
Da, stiu, ti-am taiat elanul dar este mai corect sa fii sincer; ma refeream la muzica greceasca. De la ultimul (si singurul, din pacate) revelion petrecut la Constanta cu niste oameni de suflet am ramas cu o mare afinitate pentru acest gen de muzica. Chiar in momentul de fata ascult Mitropanos - Louna Park. Nu inteleg o boaba si de citit, pot spune doar ca dibuiesc literedar asta nu ma impiedica sa am un playlist suficient de lung (1647 files) cu genul asta de muzica.
Cat despre yorkshire-ul tau, am sa pun o intrebare unui amic/client care se ocupa cu asa ceva (are si un petshop online) si poate daca gasim un pret mai mic ai avea mai multe sanse sa obtii unul.
Cristi (si) Ursut: crede-ma ca nu stiu ce as putea sa spun despre mine, ca si small CV. Sunt un om normal (sau cel putin asa imi place sa cred), varsta este cunoscuta, insurat, 1 copil la activ, fara cazier, business, am datorii (si la Stat) ca toata lumea, si .. si altceva nu imi dau seama ce sa-ti mai pot spune ca sa iti raspund la request.
PS: am dat un reply cu "quote" si am primit:
An error has occurred Experthost! You must be a registered member for at least 30 days in order to post links. You are a registered member since 0 days.
Ultima modificare făcută de EHR; 2nd November 2010 la 09:15.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Chiar nu am avut niciun link. Problema era de la "arond" cand am vrut sa specific faptul ca ma adresez lui Cristi.. 30 zile nu inseamna mult.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)