Radu4us - vine de la numele meu si de la sugestia Yahoo din 1999 cand am descoperit internetul si mi-am facut si eu cont de mail.
Jalnic...dar de atunci am ramas cu id-ul asta...
Radu4us - vine de la numele meu si de la sugestia Yahoo din 1999 cand am descoperit internetul si mi-am facut si eu cont de mail.
Jalnic...dar de atunci am ramas cu id-ul asta...
Broscoi e o porecla din copilarie . Nu imi aduc aminte cine si de ce mi-a pus aceasta porecla . Parca m-am nascut cu aceasta porecla . In liceu am avut alta porecla .
Cand m-am inscris pe forum , mi-am adus aminte de aceasta veche porecla .
Pe mine ma intreaba lumea de unde pana unde ghinionist.pai ma jucam acum ceva vreme pe un site de poker si tot pierdeam, m-am decis sa imi fac un nick cu ghinionist si , culmea ... am avut mai mult success dupa asta, cred ca ii duceam pe multi in eroare!![]()
gerrard este fotbalistul meu preferat
08 vine de la numarul lui d epe tricou,si totodatta si numarul meu preferat
Nu mai este nimeni dispus sa ne dezvaluie marile secrete ce se ascund in spatele propriiului nume de utilizator? Nu de alta, insa am observat o afluenta crescuta de membrii pe forum recent si curiozitatea ma omoara![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
hai sa reinviu threadul :
sil <- din seal <- de la navy seals
camataru <- la liceu faceam pe camataru cu copiii care isi pierdeau banii la poker :p
a nu se confunda cu sile camataru :p
Ultima modificare făcută de silcamataru; 5th March 2009 la 20:07.
Nick-ul meu nu vine de la pronuntarea bâlbâită a lui craciun. Cristi a ghicit, asa ca urmati link-ul ca sa aflati.![]()
forapathy .. initial era for_apathy dar intre timp am scapat de "_".. si inseamna "pentru/(pro) apatie" si reprezinta mai mult starea mea de spirit in general.![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Imi place foarte mult muntele, mai tot timpul sunt in fata celor cu care urc pe munte si de aici a plecat ideea ,,fiul muntilor" prescurtat FIUM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)