Si tu ai copiat ideea unui astfel de site, asa ca stai in banca ta. myhi5.net a fost primul de genul pe netul romanesc. Numai bine
Si tu ai copiat ideea unui astfel de site, asa ca stai in banca ta. myhi5.net a fost primul de genul pe netul romanesc. Numai bine
tu te auzi ce vorbesti?
Cum sa zici ca eu am copiat ideea de la myhi5 ?
Poate nu ai vazut ce face situl meu ,si dupa comparal cu ala care dupa ce intri te duce la adultfriendfinder....
Eu zic sa te arunci tu pe hogeag....
Eu zic sa incepi sa fii civilizat.
Doar zici ,insa gandesti prost...
Si nu ma lua cu abureli despre myhi5.net
Ca e situ tau toata ziua!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iuken/public_html/ myhi5/includes/rightSide.php on line 414. » cautare avansata ...
Sa fie coincidenta prea mare numele tau de pe seopedia cu numele la folder de pe hostul tau???
Ultima modificare făcută de deadworldisee; 7th December 2008 la 17:55.
PAWNED!!
mah... da tot site-ul ala e plin de scriptuletze si prostii.. dai click pe un buton se mai deschid inca vreo 2 pagini..
mai are link si spre un mail harvester "invizibil.net" (chiar e buna ideea asta pentru a aduna emailuri pentru spam) .. daca tot nu e functional de ce nu au scris asta inainte sa dai click pe cauta??
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
si mie mi-a copiat unu ideea site-ului plus continutul.
site-ul e filmic.ro si cel care a copiat are scurtmetraj.com. Initial a copiat pana si "Despre" de pe site-ul meu, am dat mail la gazduire si l-au inchis. Acuma vad ca a revenit si imi rescrie textele, e foarte original.
Registrant scurtmetraj.com:
Flavius Dan Grigoras
via 4 giornate di napoli nr 5
civita castellana, italy 01033
Italy
Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
Domain Name: SCURTMETRAJ.COM
Created on: 31-Aug-08
Expires on: 31-Aug-09
Last Updated on: 31-Oct-08
Domain Name: filmic.ro
Registrar: ABO NET SRL
Registration Date: 2008-03-01
Ultima modificare făcută de zaducu; 9th December 2008 la 00:48.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)