Am gasit un site .. de ceva timp care imi copie tot articolul cu tot cu titlul fara nici o jena. N-am cum sa dau de ei .. insa cum as putea sa rezolv problema asta?
Exemplu: articolul meu si articolul lor.
Am gasit un site .. de ceva timp care imi copie tot articolul cu tot cu titlul fara nici o jena. N-am cum sa dau de ei .. insa cum as putea sa rezolv problema asta?
Exemplu: articolul meu si articolul lor.
vezi cum copiaza, daca e automat, de pe care ip se copiaza, si in functie de asta il blochezi sau ii servesti alt continut, mai special.
Vezi cine are link catre site si in mare parte din cazuri dai tot peste acelasi autor.
Poti intreba si la Romarg.
eu zic sa nu te agiti. site-ul lui e plin de continut copiat si probabil e un script care parseaza site-urile si fura continutul. al tau va fi indexat primul, va fi considerat original content si n-ai probleme.
eu de ex la site-u' meu de tuning am 5 sau 6 site-uri care-mi fura fiecare post litera cu litera. Ce am facut? Am bagat linkulete in posturi catre alte articole si robotelul le-a furat si le-a inclus si pe alea![]()
ideea era sa nu fie considerat duplicat de continut .. desi el oricum precizeaza sursa ...
Chiar daca e considerat duplicat, pe tine nu te afecteaza cu nimic. Cel mult sunt penalizati "plagiatorii".
Si cum se face diferenta dpdv al motoarelor de cautare intre cei care au scris articolul original si cel care plagiaza?
un prim criteriu ar fi vechimea documentului. Roboteii sunt destul de isteti si isi dau seama. Oricum, duplicate content-ul este penalizat extrem de rar
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
voi nu cumva cautati "Termeni de căutare de top" de la google webmasters tools sau sunt eu pe langa discutie![]()
e un plugin wp "RSS Footer" google it! nu stiu cum se da ban la ipuri..eu zic ca te va afecta si daca nu, de ce sa le aduci vizitatori unor labari? scapa de ei!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)