technorati[.]ro
Asta e domeniul celor de la Technorati ? Sau e doar o manarie? Sa zicem ca ar fi ok continutul, stiri preluate via rss.
Dar tag[.]technorati[.]ro ... foloseste chiar logoul Technorati![]()
technorati[.]ro
Asta e domeniul celor de la Technorati ? Sau e doar o manarie? Sa zicem ca ar fi ok continutul, stiri preluate via rss.
Dar tag[.]technorati[.]ro ... foloseste chiar logoul Technorati![]()
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
e un drupal facut aiurea dupa parerea mease putea face ceva mai interesant mai placut...adica o interfata nu neaparat asemanatoare celei de pe technorati-ul mare. Un fel de clona dar "originalizata".
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 5th July 2007 la 22:54.
E al detinatorului drupal.ro care are multe alte proiecte pe drupal.
As putea spune ca manaca drupal pe paine.
Nu e o clona, e doar o folosire pe .ro a unui brand englezesc. Asa cum sint: digg.ro, filme-youtube.ro, etc.
Nu cred ca are treaba cu plagiatul.
Domeniul, brandul defapt, Technorati ...daca e protejat (asa cum digg are protectie) poate cere webmasterului sa "elibereze" numele de domeniu.
Nimic mai mult.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca te referi la postul meu, ideea pe care am vrut sa o emit este ca sunt de parere ca se putea face o clona (nu faptul ca e deja o clona) a celebrului site. Adica sa incerce sa faca ceva mai bun decat este deja Technorati, cred ca s-ar mai gasi imbunatatiri sau idei interesante de adaugat.
Sincer sa fiu nu imi place deloc ... nici designul nici implementarea. PR 6 ? pff.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
how original!
Plagiatul se referea strict la folosirea logoului Technorati pe unul sau mai multe subdomenii ... nimic mai mult. Si, evident, din asta rezulta inducerea in eroare a multor useri (eu unul cand am vazut logoul Technorati la ei pe site m-am gandit imediat ca ar fi un domeniu al aceluiasi Technorati).
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)